Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniabezsłów

Głupota i Niezaradność ojca - przeczytajcie

Polecane posty

Gość Aniabezsłów

Mój tata skarży się że ma bardzo ciężka pracę no niby mu współczuję ale przecież jest sobie sam winien ! I nie chodzi mi o to że trzeba było się uczyć czy coś, tylko za czasów późnego prlu miał możliwość zostać policjantem ! Dziś byłby na niemałej emeryturze, a czemu nie został pytałam - bo co ludzie by mówili :O haha śmieszne co nie jak się oglądał na ludzi to co on się teraz żali ? No powiedzcie sami

Gość Aniabezsłów
Wiem tu sami młodzi jak ja :P chodźi o to że kiedyś za policjantów uważano największe szuje skorumpowanych gliniarz itp :D a mój stary ze wsi to ważna była dla niego opinia ludzi :O

Gość 6775765
po pierwsze to policjant ma gowniana emeryture, za czasow prlu to on mogl isc na kopalnie - mialby teraz emeryture od 3000zł wzywz

Gość zupełnie nie rozumiem
Co do oceny własnego ojca, to masz pewność, ale i tupet (!), w końcu to twój ojciec. A skąd masz pewność, że ty będziesz na właściwej drodze życia, że twój życiowy wybór będzie trafny? Zbyt szybko oceniasz, lepiej skup sie na tym, aby ciebie nie dopadła niezardność życiowa.

Gość reious.
policjanci na emeryturze w wieku 35 lat TO DARMOZJADY !!!!!

Gość w prl-u na policjanta
toś wymyśliła ojcu kariere zawodową, a niech cie !!

Gość Aniabezsłów
Mógłby nawet iść na te emeryturę w wieku 50lat, a tak to zapierdala za 1500 u złodzieja :O 🖐️

Gość dsdsds
ale z ciebie chamka, zeby ojca na forum obgadywac, zamknij ryj szmato i nie przynos wstydu rodzinie

Gość Co za wyrodna córka
Własnego ojca obrabić na forum.Jesteś żalosna,szczerze współczuję ojcu tej dziewuchy że ma w chalupie kogoś takiego wrednego! Pewnie nie wie jakiego pasożyta hoduje na własnym grzbiecie!

Gość hgfcvghjuythgrfd
ciekawe jak ką karierę w życiu zrobi autorka?