Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

jw .

Mój zapłon jest godny podziwu i pewnie wtedy byłam, ale chooj wie gdzie :classic_cool: Pozdrawiame motzno :classic_cool:🖐️

Tylko uważaj na ochronę, bo jeszcze będę miała Twoje wyposażenie na sumieniu :classic_cool:

Gość adidas sport
a na zapleczu nie można? :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
ja piertolę,rzeczywiście pozazdrościć zapłonu :classic_cool: :D jestem tylko ciekawa,jakim tzudem odgrzebałaś temate z 4 sierpnia,czy wpisałaś swój nick w gugl czy po prostu nakoorviałaś przycisk 'następne' do bólu :classic_cool:

Gość adidas sport
zaczniesz drzeć się "POMOOOOOOCY ZBOCZENIE!!!" i wezwiesz ochronę :classic_cool:

zakuta wykałaczka Miałam iść z psem na spatzer, ale piertolnęło żabami w postaci wykoorwistego deszczu, więc siedzę i nakoorwiam "następne" licząc, że znajdę jakieś topełe, w którym mogłabym zakręcić się jako trollełe z kafetełe :classic_cool: fajansiarz Jestem święta jak święty Mikołaj :classic_cool: adidas sport W sumie znam się na samoobronie, więc w najgorszym wypadku sama dokonam amputatzji Twojego skromnego przyrodzenia :classic_cool:

Gość adidas sport
a jeśli się spodoba? :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Trafiłaś w sedno,bo wczoraj mój pies znalazł żabę pod samochodem,ale po chwili namysłu zignorował to koorviszcze ,bo woli biegać za ptakami:O:D też miałam wyjść z psem,wykrochmalić firany i zabrać zgniłe jabłko z pokoju,a siedzę na pudlu i oglądam łysiejątzą naomi campbell:classic_cool:

adidas sport To zaproponuję Ci randkę w świetle gwiazd pod czujnym okiem Zygmunta z Placu Zamkowego :classic_cool: W ogóle niby nikt nie czyta tego co piszę, a tu nagle wszyscy wszystko o mnie wiedzą. Poczta pantoflowa :classic_cool: fajansiarz Przy okazji jestem gruba i lubię zielone elfy, czyli panów w zielonych mundurkach :classic_cool: zakuta wykałaczka Też bym wolała biegać za patykami, bo patyki mogą dać więcej przyjemności niż nadymająca poślady żaba, mądry pies, pozdrów go ode mnie :classic_cool: Ogólnie odpiszę Ci na maila z innego maila, bo podejrzewam, że mój eks samietz otzipiał na wieść o Empikowtzu i zabawił się w hackera mojej poczteły. Na szczęście przewidziałam wszystko i zrobiłam przekierowanie wiadomości na dziesięć innych poczt, jestem takim jasnowidzem, że wróżki z TVNu wymiękają :classic_cool: Naomi Campbell łysieje? O koorwa, świat się kończy :classic_cool:

Gość adidas sport
wiem prawie wszystko o wszystkich na kafeterii :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Zazdrosnemu samtzowi dorówna jedynie wkoorviona modka,jakoś na pomarańczy mnie nie ruszają,chodziaż gdy klikam w tą yebaną zakładkę 'moje konto' to wyskakuje mi 'Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania. Twój dostęp do tego forum został zablokowany.' 😭! wstawiłabym więcej wykrzykników,ponieważ jeden naprężony kikut z kropką nie oddaje moje wkoorvienia nawet w 2 protzentach,ależeby uchodzić az normalną und zrównoważoną,nie posunę się do nakoorviania wykrzykników niczym bezdomna i bezrobotna prawdziwa owieczka boża:classic_cool: jak moje piesełe dorwie badyła na spatzerełe,to nie da sie go zaciągnąć do domu,chyba że w pakiecie z badylem🖐️dodatkowo kopie doły jak poyebanietz botopies norowietz,stworzony by kopać doły.Jkabym miałą ogródek,to nie miałabym tego dylematu a i pies byłby szczęśliwszy,ale hooj zrobię bo nie mam,a fajnie by było sadzić marchew i rzodkwię,następnie zjadaną przez okoliczne insekty i inne wkoorviajątze formy życia. Jak mus to koorva mus,mam nadzieję ze hakerełe sie odyebie od ciebie i będziesz mogła spokojnie kontynuować internetowe żytzie.:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Skracanie do dwóch zdań jest równoznaczne z usunięciem wszelakich kropek,tak aby zostały tylko dwie kropy symbolizujące konietz zdania:classic_cool:

adidas sport Prowadzisz kajet informatzyjny zawierajątzy podstawowe dane czarnuchów łącznie z fotełami ich tzipek? :classic_cool: zakuta wykałaczka Modełe to mściwe bestie, więc już masz przepiertolone całkowitzie. Może spróbuj usunąć ciasteczka albo zalogować się inną przeglądarką, sposób sprawdzony, potwierdzony und poletzany na kafetełe :classic_cool: Nadal ubolewam, że ja dysponuję jedynie leniwym czołgiem, który woli strzelać z otworu gębowego śliną rakietową zamiast kopać fosy, rowy i machać badylem. Wtedy mogłabym sobie wmawiać, że mam psa rycerza, a badylełe to ostre mieczełe pragnące nadziewać na siebie ponętne samitze krwawiątze jak ranne sarenki :classic_cool: Mój hakerełe to pewnie zemsta za to, że ja swojego czarnucha też przyhakowałam, ale nikt o tym nie musi wiedzieć :classic_cool:

Gość adidas sport
dokładnie tak, wiem że jesteś koleżanką Czkawki i że podobał Ci się jakiś fagas który przychodził do empika :classic_cool: fot tzipek jeszcze nie mam 😭:classic_cool:

A zresztą określanie samej siebie jako hakerełe to zbyt motzne słowa, bo w końcu jestem rasową schizofreniczką, więc pierwszą właścicielką mojego nickełe byłam ja sama pod inną postatzią :classic_cool: Można uznać, że jestem taka zajebista, że włamałam się do mózgu samej siebie i przejęłam konto od tej, która nim władała na samym startzie i jak widać dobrze zrobiłam, bo tylko prawdziwa "ja" potrafię być taka zajebista, żeby zakładali o mnie topełe na kafetełe. Koorwa, niedługo to Nobla dostanę :classic_cool: adidas sport Tak myślałam, że zakręciłeś się wtedy kiedy Czkawka przy okazji buszowała w topełe, którego nie pamiętam, bo chyba byłam nieźle pijana :classic_cool: Nie poddawaj się, masz dobry start i ja na przykład już Cię polubiłam, więc jak tak dalej pójdzie to wszystkie łiły czarnuchów będą Twoje :classic_cool:

Gość adidas sport
tylko nie pisz Czkawce o naszej rozmowie, ok? 😭:classic_cool: ona wie kim naprawdę jestę :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Powtarzałam procedurę usuwania ciasteczek i tym podobnych pierdół na stu przeglądarkach,i na każdej jestem już zbanowana na amen und po grób,także ostatnia nadzieja w zmianie operatora i miejsca zamieszkania:classic_cool: Nie wiem,czy to tak fajnie mieć psa,którybiega niczym gonietz za wszystkim tzo się rusza i biegnie na oślep jak skończony idiota,ale przynajmniej przynosi badyle,sznurki i kapcie jak wracam do domu:classic_cool: wpiertalam obiad po wielu godzinach głodu i nigdy nie kończącej się pseudodiety,w międzyczasie przeglądnełam tablice fejsbuczka i na nowo uświadomiłam sobie,iż otaczają mnie debile,biorątze moją ironię za poważne elaboraty😭

adidas sport Spokojna głowa, w dotrzymywaniu tajemnitz jestem prawdziwą mistrzynią, więc Czkawce nie pisnę ani słowa o tym, że planujesz błysnąć przede mną swoją nagą pauką :classic_cool: zakuta wykałaczka Pocieszenie jest takie, że stałaś się kafeteryjnym wrogiem publicznym numer jeden i jeśli ktoś kiedykolwiek nakręci film to w Twoją rolę wcieli się sam Johnny Depp grajątzy uprzednio jako hultaj John Dillinger, więc dobrze wie tzo to za klimaty, na lepszego kandydata trafić nie mogłaś :classic_cool: Przynajmniej masz psa, który w przypadku stracenia własnych czterech kątów nazbierałby Ci solidnego materiału na wybudowanie szałasu! Doceń tego swojego idiotycznego psa norowtza, pewnie jeszcze nie raz uratuje Ci doopsko przynosząc ciepłą strawę w postaci przepoconego kaptzia jakiegoś fagasa wyposażonego w mięsień piwny :classic_cool: Współczujeme motzno Twojego otoczenia, mam identyczne i codziennie załamuję swoje połamane rętze, bo nie mam już sił na oglądanie tej farsy :classic_cool:

Przestało padać, więc wyjadę swoim czołgiem na patrolowanie pobliskich terenów. Może swoją wielką lufą wyposażoną w hektolitry śliny ustrzeli jakieś nieprzyjacielskie oddziały, a później w ramach podziękowania za służbę krajowi wcielą mnie do wojska i spełnią tym samym moje największe marzenie :classic_cool: Do później :classic_cool:🖐️

Gość adidas sport
:D🖐️ to nie do końca tak, ale trzymam Cię za... słowo :classic_cool: łił jeszcze nie mam, ale mam gorące fotki 3 kafeterianek z ekstraklasy :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
W przeciwieństwie do mojego ex frjendszipa nie jestem transełe i nie potrzebuję fagasa,który wcieliłby się w moją rolę,zamiast tego preferowałabym kobietzą kobietę z wdziękami których mi brakuje,po czym stałaby się moim lepszym alter ego i urozmaiceniem osobowości mnogiej.:classic_cool: Masz ratzję ,dodatkowo mogłby jeszcze wykopać mi grób,i tym sposobem zaoszczędziłabym na pogrzebie.Tak samo jak masz ratzję w kwestii włamywania się do własnego mózgu,i pozwolę sobie stwierdzić,iż najprawdopodobniej spotkało mnie to samo.Także witaj ponownie,syjamska bratnia duszo.:classic_cool: W takim razie odpalam serialełe i rozpoczynam proces odmóżdżania,a tobie życzę miłego pobytuna łonie natury.:classic_cool:🖐️

Mój czołg upolował samtza, który gapił się na moją ponętną doopę jak pająk w peezdę. Pewnie bym się podnieciła i z marszu musiała zmieniać wkładkę higieniczną marki Discreet, gdyby nie to, że ten samietz był w wieku gimnazjalnym :classic_cool: adidas sport Koorwa, te Twoje lachony z ekstraklasy pewnie nieźle podniosły Twoją poprzeczkę, już nie mam u Ciebie szans 😭:classic_cool: zakuta wykałaczka Aleś Ty wybredna, sam Johnny Depp chciałby w Ciebie wejść i być Tobą, a Tobie się samiczki zachciało. Chociaż w sumie ja też wolałabym być wdzięczną kobietą, co raczej mi nigdy nie grozi, więc muszę sobie wmawiać, że mój genotyp jest bardzo w pytę i zawdzięczam mu mordę Megan Fox :classic_cool: Jak my się koorwa dobrze rozumiemy, jakby jednej upiertoliło język i paltze, a drugiej cały łeb to i tak byśmy się świetnie dogadywały :classic_cool: Dzisiaj idę żoolić z jakąś wiejską dziewką, którą podobno znam od podstawówki, a której za chooja wafla nie mogę skojarzyć, więc odpiszę Ci bełkotem alkoholizatzyjnym nad ranem lub jutro na trzeźwo. W każdym razie, czuwaj moje siostrełe i odmóżdżaj się do woli, mózgi są choojowe :classic_cool:🖐️

Gość adidas sport
jeśli jesteś brunetką z długimi włosami, która lubi wysokich brunetów to jak najbardziej MAMY szansę :classic_cool::D

Brunetka, kręcone włosy do połowy pletzów i na tym koniec moich gratisów dotyczących aparycji, bo dalej zaczyna się jeden wielki pasztet :classic_cool: Jak powiesz, że masz żylaste ręce i krzywy nos to biorę Cię nawet wbrew Twojej woli :classic_cool:

Gość adidas sport
niestety nie mam żylastych rąk und krzywego nosa :classic_cool: wiesz, zaintrygowałaś mnie swoimi postami :classic_cool: dlatego zdecydowałem się sięgnąć po opinię jednej z kafeterianek, która należy do ekstraklasy :classic_cool: i co usłyszałem? że jesteś bardziej popiertolona niż ja :classic_cool: stwierdziłem, że to niemożliwe i postanowiłem przekonać się o tym na własnej skórze :D no i muszę powiedzieć, że dostrzegam niewyczerpany potencjał :classic_cool:🖐️