Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

mi sie chce spać cały dzień :classic_cool: mam czas dopiero po około 1 w nocy...a jaeszcze musze rano wstac o ja pierdze :O :O o łusmej wstać jak nie wczęśćniej bo moja kol przyjeżdża! jakby nie mogła po połudnu :O

Gość też muszę wstać o 8
wiem jaki to ból :O:( teraz przynajmniej będzie mi raźniej :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem ludzi wstających rano z własnej nieprzymuszonej woli:O dla mnie istną tortura jest zwlec się z łoża o 8 rano 😭 jeszcze 10 przeboleję,tym bardziej jak odczuwam wzmożoną diurezę,a po wydaleniu moczu jużnie chce mi się spatź,mam taki mankament :classic_cool:

Gość też muszę wstać o 8
tzn. na 8 to muszę nastawić budzik, bo jak dzwoni to daję drzemki i wstaję ok. 8:20 :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
jestem jeszcze ja,ale niedługo spiertalam bo głowa mnie boli 😭 tak teoretycznie to głowa może mnie boleć też od wady wzroku,nie mam soczewek ponieważ ostatnie pieniądze przepiertoliłam na podkład,cienie i ciuchy :O😭 ja i moja próżność:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
ja jak muszę wstać o 7,to nastawiam budzik na 6:40,a i tak zwlekam się z wyra o 7:20 :classic_cool:😭

Gość też muszę wstać o 8
40-minutowe obsuwy też się zdarzają, przyznaję :classic_cool:

diureza? :D jaka fachowa nazwa :classic_cool: chyba sobie aż gdzieś zanotuję... mnie też rano ciśnie :/ a przecież nie piję przez sen!

Gość zakuta wykałaczka
jak załóżmy muszę być gdzieś na 12,to ściągam się z wyra dopiero o 11:30,podczas gdy przed sobą mam jeszcze mycie włosów,tapetę,żarcie i czas aby dotrzeć na miejsce 🖐️:classic_cool: nie muszę dodawać,zę wtedy takowe spotkanie przesuwa się na 13-14?:classic_cool:

jak ja bym miała wstac o 7 to bym znając życie nastawiła na 5 i przestawiała drzemki po 8 minut :O być może i tak bym nie wstała :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
diureza to wzmożone wydalanie moczu,notuj notuj,będziesz miała co opowiadać wnukom :classic_cool: właśnie tez mnie to zastanawia,nawet zrobiłam eksperymentełe i od 20 nie piłam wody,a rano i tak obudziłam się z pełnym worem moczu 😭

Gość czy mikojan to paletz?
cotu sie do koorvy tzieje 😭

Gość zakuta wykałaczka
chodziaż w sumie po dłuższym zastanowieniu sie, jeśli mam wstać o 5 :O to wolę nie kłaść się wcale,bo huj mam z tego snu,a tak to przynajmniej będę bogatsza o nowe doświadczenia jakim jest obserwacja und monitoring snu mojego psa :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
paletz grzebaletz,napieraletz i wybieraletz :classic_cool:

Gość też muszę wstać o 8
mikojan i paletz to 2 niezależne byty - spr und potw :classic_cool:

z worem moczu :D:D:D tak jak godzinę temu pisałam,że chciałabym być facetem, tak teraz myślę,że mosznowy wór to brzydki stwór :( :O ej a też tak miałaś,że wczesniej nie brało CIę na siusiu? jeszcze rok temu tak nie miałam! 😭

miałam wręcz sikostop poranny! mogłam wstać np. o 8 i do 11nie robić pipi :classic_cool: a teraz wstaję o 11 gdy o 10 już zrobiłam [cool poważnie zastanawiam się czy pampers nie byłby skuteczny

Gość też muszę wstać o 8
zważ na to, że od zeszłego roku zwiększyła się aktywność słońca

no to koorva paletz czy nie paletz, łer is paletz hu is paletz do chooja pana

Gość też muszę wstać o 8
no to koorva Ci mówię do chooja pana ciężkiego :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
nie pamiętam tzo robiłam rok temu,tzn pamiętam:D ale niestety nie posiadam zapisków dotyczących stanu mojego pęcherza rano 😭 moszna niby ładnie wygląda w połączeniu z ładną klatą und fajną męską fatzjatą,ale ni hooja ma się to do kobietzego ciała,chyba że jesteś transem,ale wtedy poletzam ci niebieskie forum 🖐️ :D z drugiej strony mogłaś się wtedy odwodnić,ale pampersy są hoojowe,kojarzą mi się z alzheimerem,niemowlakami,biedronką,porodem i żylakami odbytu 😭 pozatym pampers to nitz innego jak wielka gruba podpaska,a jak wiadomo podpaski są za hooja niewygodne 😭

mowisz, z chooja mowisz, bo piszesz i to takie beukot, ze ni chooja zaden kot cie nie zrozumie a co dopiero ja do chooja pana

Gość swiety mikojan
nie piszcie o sikaniu, bo ja ledwo trzymam mocz w swoim worku a tu nie ma kibla i ciagle czuje jak mi sie zbiera 😭 ja piertole, ale ja mam kafe uzaleznienie skoro nawet na spotkaniu pelnym alkoholu wykorzystuje moment nieuwagi rozmowcy i jestem mysla i paltzami z wami :classic_cool: paletz to moja mamele :classic_cool:🖐️

a ta wieta co wom powim. a pocałujta wy mnie wszyyscy w sraku :classic_cool:

Gość też muszę wstać o 8
poproś kelnera o wiadro, jak w Monty Pajtonie :classic_cool:

a podpaska ultra wytrzymalaby poranny moczopęd? :classic_cool: skoro słońce praży bardziej to powinno mnie wysuszać a nie wyciskać poty i uryny 😭

Gość zakuta wykałaczka
to idź w krzaki, koorva ja piertolę,ty niedorajdo żytziowa :classic_cool: nie martw się,też nałogowo zaglądam na kafe,przykładowo rano jeszcze przycpana wbijam na kafe i jednym okiem czytam to co wyszło na jaw w ciągu notzy :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
myślę,że nie dadzą rady.są zbyt tanie und komertzyjne aby wytrzymać taki nawał moczu:classic_cool: