Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Gość de Garę
ptaszek :classic_cool: chcę spędzić jak najwięcej czasu z Tobą, więc muszę rano wstawać 😭:classic_cool: ps: jestę jak najbardziej prawdziwy 😭

Zboczooch :classic_cool: Tak mi wmawiaj, mój boski Pawełe 😭:classic_cool: W takim razie mam nadzieję, że optzja z Holenderkełe wymyślajątzą różne formy żytzia jest pitzem na wodę i ja też jestem prawdziwa, żebyśmy mogli być razem 😭

Gość de Garę
a ja koorwa od 6 dni zastanawiam się kim jest ta tajemnicza Holenderkełe :classic_cool: muszę sobie zapuścić Gangnam style :classic_cool:

Holenderkełe to ruda, wredna lisitza :classic_cool: Właśnie tego słucham, dnia bez Koreaono nie zaczynam :classic_cool:

Gość de Garę
6 dni to krótko :(:classic_cool: empikowtza znasz znacznie dłużej 😭:classic_cool:

Choreografia jest zajeebista, codziennie powtarzam kroki, żeby być bardziej w pytę niż naprawdę jestem, jak mnie kiedyś odwiedzisz to pobaunsujemy :classic_cool:

Gość de Garę
jestę strasznie zazdrosny, że idziesz z nim na Batmana 😭:classic_cool:

Gość de Garę
specjalnie dla niego malujesz paznokcie 😭:classic_cool:

Gość de Garę
jutro idziesz z nim do kina? przecież jutro jest dzień wolny od pracy i Święto Wojska Polskiego 😭:classic_cool:

Panoktzie maluję dla wszystkich samtzów w Warszawie 😭:classic_cool: Dla niego to chyba się ubiorę w wór po ziemniakach :o:classic_cool:

Gość de Garę
uwielbiam oglądać parady wojskowe :classic_cool: wdziałaś paradę wojskową w 1966r. z okazji 1000-lecia państwa polskiego? wprawdzie była to zagrywka polityczna, ale mimo wszystko parada była zajeebista i chyba lepszej nie widziałem :classic_cool:

Gość de Garę
tzn. z 1966r. :D🖐️ zabrzmiało to tak jakbyśmy żyli w tamtych czasach :classic_cool:

Koorwa, gdyby nie to, że to Batmanełe to bym udała, że mam silny atak wyrostka robaczkowego lub silny potok Morza Czerwonego w gatziach i muszę leżetź z termoforem :o:classic_cool: Widziałeś paradę w 1966r? Ty staroochu :classic_cool: Nie widziałam, jak zwykle muszę nadrobić. Poszerzasz moje horyzonty Pawełe 😭:classic_cool:

Bombowce und odrzutowce ❤️😭:classic_cool: Achtung, szukam chętnego lub chętnej na Air Show w przyszłym roku :classic_cool:

Gość de Garę
w mieścinie gdzie mieszkam było kiedyś lotnisko wojskowe, które posiada jedne z najdłuższych pasy startowe w Polsce, ale po likwidacji jednostki wojskowej opustoszało i obecnie jest prawie nieużywane :(:classic_cool: a jeszcze 15 lat temu Iskry latały nad moim domem 😭:classic_cool:

Zaraz się okaże, że mieszkasz w lustrzanym odbiciu mojej wsi :classic_cool: U mnie kiedyś była wykoorwista jednostka wojskowa i też piertolnęli lotnisko, ale zarosło już jak jasny chooj, teraz tylko Subaru jeżdżą tam driftem und czasem wojsko w formie incognito ma ćwiczenia 😭:classic_cool:

Gość de Garę
no to u nas jest identycznie :classic_cool: były plany wybudowania portu lotniczego itp. ale oczywiście nic z tego nie wyszło :D teraz pas wykorzystują głownie motocykliści, kierowcy Golfów 3 i od roku szkółka lotnicza :classic_cool: kiedyś robiono tam imprezy z okazji rozpoczęcia i pożegnania wakacji, ale to już przeszłość

Koorwa, a pamiętam czasy sterczenia na balkonie, bo tatełe und inni spadochroniarze rzutzali się z samolotów, moje żytzie było kiedyś takie zajeebiste 😭 Mogliby te lotniska wykorzystać w bardziej widowiskowy sposób :classic_cool: Biest, piona lisico :classic_cool:🖐️

Gość de Garę
tyle, że na czas służby przenieśli go do Krakowa :classic_cool:

Biest Koorwa, Ty to masz lajtowe życie, dziewczyno :D:classic_cool: Jeszcze jak pomyślę o tych Twoich drinach und basenie to mnie krew zalewa 😭:classic_cool: Garę Nie za dużo tych podobieństw? :classic_cool: Mój to w sumie wszędzie und wszystkim był, ostatecznie latał na śmigłowcach jako drugi pilote und nawigatore :classic_cool: Defiladę oglądałam dwa razy, pierwszy, bo musiałam obczaić maszyny, drugi, bo musiałam obczaić chłopców w beretach :classic_cool: Ma klimat und jestem w stanie stwierdzić, że pod tym względem wygrywa z defiladami czasów obetznych, w ogóle zajeebiście byłoby na niej być, ale to by oznaczało, że dzisiaj byłabym po czterdziestce 😭:classic_cool: Empikowietz odwołał nasze seansełe, bo mamełe gdzieś go wywozi, zgłosi się w łikęd w tzelu podania wytycznych kolejnego spotkania. Koorwa, jak tak dalej pójdzie to ja nie obejrzę tego Batmanełe :o

Aż z trwogi und rozpaczy uskutecznił się mój katz. Zaraz przyozdobię kibel mozaiką 😭