Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Kootziapa, Ty czasomierzu :classic_cool: Koorwa, taka morda, a takie zajeebiste nogi 😭 Na pewno, ja widocznie nie jestem tak posoonięta do przodu w swoim poyebaniu jak Ty. Co nie zmienia faktu, że wyczekuję tego momentełe, ponieważ chcę mótz trollować internete bez obaw, że zostanę rozpoznana :classic_cool: Goopa doopa z niej, chociaż ja też wolałabym być mulatką, a nie napiertalać blaskiem bladej tzery po oczach. Tyle że ja się nie opalam, bo nawet jak się opalam to się nie opalam, a w trumnie na solarium leżetź przecież nie będę, bo to optzja dla desperatów :classic_cool: O koorwa! Mam nadzieję, że to działa jedynie na katza, bo planuję oświadczyć się Garę, za sto lat świetlnych jak będę miała pewność, że Paletz und Czkaweła to przeszłość :classic_cool: Bożełe, jak mogłam zapomnieć o norowtzu, przeproś norowtza ode mnie 😭 Jak Ty mnie dobrze znasz siostrełe ❤️:classic_cool: Wygrywam przegrywajątz :classic_cool: A na ratunek na pewno przyjdę, w końtzu tyle lat z Batmanełe zobowiązuje, mam nawet Batmobil w postatzi pesełe czołga :classic_cool: Pewnie tak było, bo Holenderkełe zaburza Ci tzałe pole Twojego widzenia. Szczerze powiem, że Grażyna to słabizna jeśli chodzi o trolla und prowokatzję, ale w sumie lata na kafetełe wykształciły we mnie gen rozpoznawania spisków und podstępów, ludzie którzy się nabrali i dopiertolili agresją powinni z marszu dostać skierowanie na kafe :classic_cool: Koorwa, tych gitarzystełe to tylko brać und szarpać za włosy w dzikim szale matzitzy :classic_cool: Jak już Cię nauczy to zapisuję się do Ciebie na szkolenie, bo też tak chcę :classic_cool: Garę Moja działalność zdjętziowa opiera się tylko na tym tzo znajomi z internete (gdyż innych nie posiadam) piertolną mi cichcem w trakcie rozmowy na Skype. Oznacza to tyle, że chyba nie dysponuję niczym tzo mogłoby Cię zadowolitź :classic_cool: Detektywe Zawsze tak się rzutzam, nawet na to tzo mam und używam na co dzień, a co jest w stanie mnie zadowolić :classic_cool: A moja podstawówka była zdominowana siłą popiertolonej zakonnitzy uczącej religii, ale to zakonnitza starej daty, obawiam się że te młode są z kolei zdominowane samym szatanełe :classic_cool:

Gość forumowe detektywe
obawiam się, że to ta stara mogła być zdominowana przez szatanełe :D też miałem do czynienia z podobną, tyle że nie tak wpływową i ważną :classic_cool: no i ją lubiłem, z wzajemnością :classic_cool: z sętymętem ją wspominam 😭 ależ ja jestem sentymentalny :classic_cool:

Gość forumowe detektywe
oho, zaraz teleexpress :classic_cool:

Ratzja, taka optzja jest bardzo prawdopodobna :classic_cool: Mnie moja nie lubiła, z wzajemnością, bo na mnie pluła jak coś mówiła, a ja w dzieciństwie miałam straszną fobię ślinową :o:classic_cool: Sentymentalny und uroczy noodziarz, co ogląda Teleexpress :classic_cool:

Zjadłabym coś, gdyby nie to, że nie mam czym und na czym, bo jeszcze nie pozmywałam. Żytzie menela to wieczny wiatr w oczy 😭:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
fobię ślinową :D mi się jakoś teraz namnożyło fobii, a w dzieciństwie byłem w miarę normalny :( bałem się tylko pająków i innych paskudztw :classic_cool: jak Ty mnie znasz :classic_cool: nie masz czym jeść? :( nie umyłaś szczeny? :classic_cool:

Gość forumowe detektywe
się śmieję, a ja w sumie też miałem fobię ślinową :O z wiatrem w oczy wiem jak to jest 😭 my, stoolejoprawiki mamy to samo :( ale nie martw się, doszorujesz w końcu tą szczenę i będzie gites :) zamocuj ją tylko klejem korega, żeby czuć się komfortowo :classic_cool:

To nieśmieszne, uchodziłam za chama, bo nawet nie pomagałam spragnionym w potrzebie poprzez dzielenie się butelką z żytziodajnym napojem. A jeśli już to zrobiłam to mamełe się darła, że wywalam świeże pitzie :classic_cool: Jesteś samtzem, wy dostajecie piertolca na starość, więc nic się nie martw, będzie jeszcze gorzej :classic_cool: A pająki to potwory 😭 Jak mogłabym nie znać und nie rozpoznawać najbardziej uroczego użytkownika kafetełe. Ciebie to tylko głaskać und całować po policzkach :classic_cool: Nie mam kleju, może na goomę do żutzia jakoś styknie 😭:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
hah, z piciem to tak nie miałem, ale z 'gryzami' już jak najbardziej :classic_cool: nie mów mi o starości, nawet o kryzysie wieku średniego nie chcę myśleć 😭:classic_cool: rozumiem, że mogę się czuć maskotką tego topełe :classic_cool:

Gość de Garę
zadowoliłoby mnie wszystko co pochodzi od Ciebie 😭:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
Mikojanu, to może prześlij Garę chociaż pukiel włosów :classic_cool:

Achtung! Modełe na topełe :classic_cool: Gryzy 😭 Śniły mi się po notzach jak teraz Garę 😭 Ty nigdy nie przeżyjesz kryzysu wieku średniego, uroczy und zajeebiści nie przechodzą przez takie rzeczy. Zawsze będziesz młody, piękny und uroczy :classic_cool: Dokładnie, a jak tu wpadasz to razem z Tobą jednorożce und tęcza, więc musisz być tutaj zawsze :classic_cool: Pawełe 😭 Moja fatzjata nikogo nie zadowala, nawet mnie samej 😭:classic_cool: Chociaż pukiel włosów to całkiem w pytę pomysł. Oby Fajansełe miał na myśli te z głowy :classic_cool:

Gość forumowe detektywe
albo wymięte 50 zł :classic_cool:

Nie mam tylu, Lubelska pochłonęła moje fundusze und moje dobre samopoczutzie 😭:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
skoro tak mówisz Mikojanu, to robię skrina i trzymam Cię za słowo :classic_cool: wzruszyłę się, przy takich miłych słowach czuję się totalnie bezbronny 😭 pukiel to pukiel, szczegóły pozostawiam zainteresowanym :classic_cool:

Trzymaj, jak się nie sprawdzi to najwyżej mnie znajdziesz i coś mi zrobisz z zemstą wypisaną na fatzjacie :classic_cool: Ja się wzruszam za każdym razem jak coś piszesz, pocieszny und uroczy Fajansełe 😭 Bezbronny :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość de Garę
chciałem napisać, że ślubnym kobiercu i tak przysięgałbym Ci wierność do grobowej deski, ale widzę że podrywasz fajansa :(:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
mój prawnik Cię znajdzie, ja nie jestem mściwy :classic_cool: dobra, myślę, że wystarczy :D bo poziom cukru już mi za bardzo wzrasta, dajmy mu się obniżyć :classic_cool: idę! a komu w drogę, temu gwoździa w nogę, także uciekam i do później :classic_cool:🖐️

Pawełe, przecież Fajansełe to mój bratełe 😭 Albo tatełe :o:classic_cool: Na pocieszenie wysłałabym Ci swoją mordę, ale jak pomyślę, że moja morda pójdzie przy okazji do Paltza und Czkawki to stwierdzame, że to choojowy pomysł, zwłaszcza że nie jestem z ekstraklasy :classic_cool: Do później, cukrzyke Fajansełe :classic_cool:🖐️ A Kootziapę wciągnął odkoorzacz 😭

Gość zakuta wykałaczka
wróciłam,odkurzyłam,zgrałam foteły,ja piertolę 😭:classic_cool: Holenderkełe napisała,że labradore to jej ulubiona rasa psa.a czemu nie norowietz😭? chodziaż mój norowietz jest tzałkiem biały bez ani jednej plamki,więc w pewnym stopniu przypomina labradore:classic_cool: Dobra koorva,pismo potwierdzajątze moje popiertolenie:classic_cool: 1.Powitanie.:classic_cool:🖐️ http://www.voila.pl/494/9c313/index.php?get=1&f=1 2.Jakieś goowno,ale moje sertze poruszył ten dopisek w lewym górnym rogu.:classic_cool:❤️😭 http://www.voila.pl/495/1cdcz/index.php?get=1&f=1 3.Jak już odliczame,to pełną parą.:classic_cool:Jedno z artydzieł jakie robię gdy dopada mnie patologiczna nuda,a sytuacja w jakiej się znajduję uniemożliwia mi dostęp do kafe😭:classic_cool: http://www.voila.pl/496/3kc6l/index.php?get=1&f=1 4.Koorva,to jest mój polski,zwrótź uwagę na wielką liczbę po prawej 😭:classic_cool: http://www.voila.pl/497/tzb1x/index.php?get=1&f=1 5.15 maja!ta data mówi sama za siebie.:classic_cool: http://www.voila.pl/498/njzgn/index.php?get=1&f=1 Mam nadzieje,że pamiętasz park owadogigant?:classic_cool: efekty mojej fazy.:classic_cool:🖐️ http://www.voila.pl/499/9rwas/index.php?get=1&f=1 Ten napis w lewym górnym rogu to nitz innego jak pochwa,macica,luwr.:classic_cool: http://www.voila.pl/000/9an3h/index.php?get=1&f=1 fazafazafazafazafazafazafazafazafazafaza:classic_cool: http://www.voila.pl/002/b3p2s/index.php?get=1&f=1 Do mojej fatzjaty,rysów und typu urody nie pasuje nitz innego poza bladością,także popiertalam biała niczym rasowe śniegełe niesplamione żadnym błotem.:classic_cool: Norowietz ma to aktualnie w doopie,ponieważ w kuchni jest mięso.A jeżeli w kuchni jest mięso,to norowietz ma wyjebane na wszystko,poza mięsem.:classic_cool: Możliwe,ale to fajne,w końtzu mam schizofrenię,więc wszystko zaburza mi pertzeptzję i inne postrzeganie rzeczywistości,którą i tak ostentacyjnie olewam,tworząc swoją własną.:classic_cool: Widzisz,ona ma to szczęście,a my nie 😭 też wygrywam przegrywajatz,bo przynajmniej mogę cieszytź oczy jpgiem,a niektórzy są śleptzami lub co gorsza,mają zyebany gust.:classic_cool:

Zjadłam kurczaka i otzeniam swój stan na stan katzowy. Zaraz mój kibel przeżyje nalot 😭

Kootziapa ❤️ Obejrzałam foteły i mam wielkie: "JA PIERTOLĘ" na fatzjacie. Pierwszy raz widzę pismo, którego za chooja nie mogę rozczytać :D :D :D:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
nitz mnie nie wciągneło!chyba,że moja własna głoopota.:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
hahahaha,koorva!:classic_cool: jestem zagadką nie do rozszyfrowania.:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
jeszcze jednak zawróciłę i zobaczyłę se z ciekawości "Powitanie" :D i udało mi się odczytać: "z dedykacją dla Mikojana :classic_cool: moje schizofreniczne pismo, są w zależności od nastroju, pogody " :classic_cool: dobra, idę :classic_cool:🖐️

Gość forumowe detektywe
o, może " w zalezności od nastroju, pogody i ilości gum" :classic_cool:

Mój czołg miałby u niej szansę :classic_cool: Norowietz to takie psisko, że żadna Holenderkełe und nikt się nie oprze, więc spokojna głowa, zakocha się w norowtzu na zabój :classic_cool: Ja piertolę, mimo tego że za chooja nie mogę się rozczytać to pismo masz zajeebiste, zwłaszcza te małe mróweczki na pierwszej fotełe łapią mnie motzno za sertze 😭❤️:classic_cool: 7 dni, "The Ringełe" :classic_cool: A te robale są boskie und słodkie, nigdy nie umiałam narysować czegoś tzo ociekałoby taką zajeebistością jak Twoje owadełe 😭:classic_cool: W sumie do mojej mordy też raczej opalenizna choojowo by pasowała, ale ja jestem piertolnięta to nie dziwię się, że czasem mnie do niej ciągle jak do Garę :classic_cool: To tak jak moje czołgiste, w sumie czołgiste nawet bez dostępu do jedzenia myśli tylko o jedzeniu, więc podejrzewam, że też żyje w schizofrenicznym świecie pełnym smakołyków und ciepłych straw :classic_cool: Ratzja, lepszy rydz niż nitz, więc że z Twoim gustem und ślepotą wszystko w porządku. Zawsze znajdziesz pozytywne strony sytuatzji :classic_cool: Fajansełe, Ty grafologu jeden :classic_cool:🖐️

Gość zakuta wykałaczka
deteyktywe,idziesz w dobrym kierunku.:classic_cool::D a więc treść powitania to : 'specjalnie dlakafe❤️ z wyjątkową dedykacją dla mikojane:classic_cool: moje schizofreniczne pismo,zmieniające się w zależności od nastroju,pogody i ilości snu' :D twoja śmiała interpretacja 'snu' jako 'gum' ,zmusza mnie do wstawienia tego epizodu z holenderkełe https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/311757_497522033608487_834620863_n.jpg :classic_cool:

Gość de Garę
no co Ty, nie wysyłam nikomu zdjęć innych, przecież to pogwałcenie ich prywatności i lekkie kurewstwo 😴:classic_cool:

Gość forumowe detektywe
a na początku jest przeca "Specjalnie dla kafe" :D no, to uspokojony mogę już ostatecznie iść :classic_cool:🖐️