Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezus z kopa chrystus

czy ktos przegrywa zycie jak ja z powodu wygladu?

Polecane posty

Gość jezus z kopa chrystus

siedze na kafe, nie mam prawdziwych kolezanek, zadnej nie chce sie z brzydalem zadawac, brakuje mi dziewczyny, normalnie zdycham z samotnosci

Gość Sobirami
Nie ma brzydkich, sa tylko niezadbani.

Gość mala ogrodniczka Natalia
skoro twierdzisz ze go nie ma, to nie oczekuj za duzo od zycia i swego wyglądu, masz za swoje.

Gość Siedze w szafie
Ja jestem samotna.0 znajomych,o facecie nie wspominajac.jestem przecietna al uwazam sie za brzydka,bo bez makijazu jestem paskudna,a jak sie odpicuje to wygladam calkiem ladnie,a chcialabym byc piekna i taki huj:o przegralam

Gość Krakowkrakowkrakow
Uzalajcie sie nad soba wiecej, napewno wam to w zyciu pomoze.

Gość TakaSobiePełnoletnia
Ja przegrywam życia dlatego, że starzy nie pozwalają mi na imorezy, wyjścia po 20.00 godzinie, jestem pełnoletnia. Przez to wszystko nie mam znajomych, bo nikt nie chce się zadawać z kimś, kto ma rodziców, którzy nie pozwalają wyjść na impreze, a jak się wyda u kogo była na imprezie jeszcze dymu narobią :o Moje życie jest do bani :/

Gość jola z lasu
stary nie łam się .ja 10 lat do tyłu byłam przecietna , może nie do końca. wyszłam zamąż wtedy byłam dla niego 8 cudem świata a teraz. iedzę w domu przy kompie i przegrywaz zycie jak ty. i co do tego ma wygląd

wiecie co słyszałam ? ze jak sie ktos nad sobą bardzo dużo użala to może wyładnieć. hahahahha piękna i zajebista dziewczyna pozdrawia brzydali :**

E.. nie przypominam sobie czemu miałabym być idiotką. Oświecisz mnie :O ?

Gość e-e-e
Twoje wpisy sugerują, że największym problemem jest jednak podły charakter ;)

Bo jak się ma zjebany charakter to i wygląd Brada Pitta nic nie pomoże :P Gorzej jak się ma rodziców, którzy dzwonią po policję, gdy się spóźnię do domu5 minut, bo myślą, że mnie prwali, zwiałam z domu czy coś takiego :( czyli wychodzi na to, że nie chodzi o zwykłe dokuczanie - jak to określiłeś

tępu chu,juuu dziewczyna tez napisala o swoim problemie. a ty jestes poprostu złamasem i temu każdy ma cie gdzieś.

sam sobie dobrze poradzisz. i wyliż sobie przy okazji ten twaróg z pomiędzy jaj.

sory ale ja do takich brzydkich syfów sie nie dotykam. kolego najpierw zapierdalaj twarzowe zaplacic wtedy moze sie ktos tobą zajmie ;)

Gość cruel
Bóg nie jest taki jak sobie go pewnie wyobrażasz, dziadzio z siwą brodą siedzący na obłoku. Sam piszesz że ktoś kieruje światem, jakaś siła, tą siłą jest Bóg. Ludzie mocno wypaczyli obraz Boga. Dlatego tak wielu ludzi dzisiaj odchodzi z kościoła. Jezus Cię kocha. "Każdy grzech i bluźnierstwo będą odpuszczone ludziom, ale bluźnierstwo przeciwko Duchowi nie będzie odpuszczone"

argumenty ? chlopie jakie argumenty ?! ja cie nawet nie znam wiec nie mam jak po tobie pojechac. ale z tego co piszesz widac ze jesteś ostrym szmaciarzem i dla tego wszyscy mają cie w dupie a nie z powodu wyglądu. wiec zamiast siedziec na kafe ogarnij charakter i zapierdalaj szukac znajomych..