Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sadzicie

Jak wyglądam? Otrzegam jestem xlka

Polecane posty

Gość ufdsgfysdgfuysgduy
W tym nie wyglądasz najgorzej, ale myślałaś o jakimś prostszym kroju? Wiadomo, że każda bufka i falbanka dodaje nam cm.

Gość nie podobają mi się...
biodra. Za bardzo podkreślone. Ale szczerze, to sukienka nie jest w moim guście i może dlatego?

Gość nie podobają mi się...
ale góra fajna. ładny biust.

Gość ufdsgfysdgfuysgduy
Właśnie, góra jest ok. Ładnie podkreśla ci biust, jednak dół to porażka.

Krój sukienki fajny, ale od pasa w górę, dobrze że wybrałaś dekolt w kształcie V, optycznie wydłuża szyję i jest najlepszy dla dużego biustu. Podsumowując - nie jest źle :)

Gość Monica.
..proponuje wloz na poczatek dobrze wyszczuplajace body. Ja tak robie i efekt jest o dwa rozmiary mniej..... a pozniej idz przymierzaj sukienke... jest duzo sukienek maskujacych sylwetke... powodzenia!

Gość Monica.
Ta sukienka od *smieszna lala* bardziej mi sie pdoba....

Gość jak sadzicie
Ja szczerze mówiąc idąc do salonów nie miałam żadnego stylu swojego. Równie dobrze mogłabym założyć mega skromną, lub mega falbaniastą. W zależności w czym będę jak wyglądać. Niestety w internecie spory wybór, a w salonie już tak kolorowo nie jest... to najlepszy wybór z dzisiejszych przymiarek, w poniedzialek idziemy do innego salonu. Zorientowac sie dalej, ale poki co najlpiej chyba z tych wszystkich w tej wygladalam. W ogole zdjec nie pozwalaja robic. I weź tu na spokojnie w domu sie zastanow w czym ci najlepiej. To udalo zrobic sie pod nieobecnosc ekspedientki gdy na chwilke spuscila nas z oczu, ale po prostu masakra.

Gość jak sadzicie
Ta sukienka od smieszna lala bardziej Ci sie podoba, mi sie podobalo wiele w internecie, ale co z tego. Jak tak naprawde nie mam dostepu do wszystkich sukienek znalezionych w necie. Mori Lee w moim miescie nie dostane. A znam te suknie i kolekcja Julietta nie jest mi obca, ale nie ma tego salonu u mnie, a ja bez przymierzenia nie kupie. Boje sie tez szyc na wzor z netu, bo jednak z moja figura trzeba uwazac i najpierw przymierzyc,

Gość Fjfkg HHS
Bardzo dobra !! Wygladasz super Z kwiatkami, upietymi wlosami itd bedzie pieknie

suknia przepiękna! ale trudno powiedzieć jak w niej wyglądasz, bo nie wiemy jak wyglądasz normalnie i wtedy można stwierdzić czy Cię pogrubia czy nie. wrzuć jakąś normalną fotkę, jaki nosisz rozmiar? bo na tej fotce wyglądasz na 42-44

Gość taka jedna z wrzesnia
mi tez sie bardzo podoba

ale ogólnie moim zdaniem jedna z najlepszych sukien jakie widziałam ostatnimi czasy na kafe. bo wiekszość jakieś wiejskie dziadostwa wybiera...

Gość worek kartofli
wsadz jeszcze kwiaty do dupy

Gość jak sadzicie
Noszę rozmiar 44 (dół) góra 40 czasem 42

jeżeli dół masz 44 to bardzo dobrze wyglądasz w tej sukni. wyślij jakieś zdjęcie figury ( to żadne prowo, tylko wtedy będziemy mogły doradzić bardziej). Ale suknie na prawdę przepiękna! :) Tylko ja osobiście wolałabym śnieżnobiałą ;)

w życiu nie szyj sukienki na wzór! mimo że ja mam standardowy rozmiar 36-38 to w życiu nie zaryzykowałabym szycia na wzór. Moja koleżanka upatrzyła sobie wymarzoną suknię, poszła do salonu, przymierzyła ją i dopiero wtedy okazało się, że wygląda w niej okropnie! poprostu fason nie pasował do niej. bez przymiarki dupa

Gość a moze rozwaz rekawki?B.krotk
do autorki "jak sadzicie" - mnie sie suknia sama w sobie nie podoba, ale moim zdaniem wygladasz w niej pieknie. Te falbanki na spodnicy tez moim zdaniem ok, bo jesli tak jak ja nie masz talii, to te falbanki robia wrazenie, ze talia jest. Mam podobna figure i rozmiar do ciebie, wiec wiem i juz obcykalam w czym mi lepiej, w czym gorzej, wydaje mi sie, ze swietnie wybralas. jesli moge ci cos doradzic, to rozwaz tylko jakies delikatne moze tez z tej falbanki rekawaki, ktore zakryja ci ramiona, ale tylko troszke, tylko rak gore ramion, bo pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to ze wcale grubo nie wygladasz, ale ramiona zdradzaja jednak troche kilogramow, wygladaja jak kielbaski. Jak lekko je zakryjesz to bedzie idealnie!

na tym zdjęciu nie widac ze jestes xlka mi sie podoba twoja sukienka i ty tez ladnie w niej wygladasz:-)

Gość agata------
mi sie podoba

Gość brick80
uuuu... współczuję mężowi - po ślubie będziesz jeszcze gorszym krówskiem... no chyba, że lubi takie grubaski :)

Gość brick80 ale
ale z Ciebie cham/chamka. Moim zdaniem jest super:) Kwiat we włosy i gitara.

Gość worek kartofli
ty przynajmniej będziesz miała męża a ja nie mam i ci zazdroszcze,więc z zazdrości ci napisze że brzydka suknia

brick80 -> świnia! Faktycznie biust super, ale dół troszkę gorzej. Prosty fason chyba byłby korzystniejszy dla Ciebie, ale najważniejsze, żebyś Ty dobrze się w niej czuła. :)