Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaasss

po ciazy wazę 56 kg i nie mogę schudnąć :((

Polecane posty

Gość olaaaaaasss

zawsze wazylam 54 , dodam ze mam 168 cm i jestem drobna i wszytsko odklada mi się na brzuchu i bokach-niestety te 2 kg dodtakowe widać.W ciazy przytylam 9,5 kg i myslalam ze wszystko zejdzie ,ale niestety tak nie jest :(

Gość KUrnikGry
ale masz problem,rzeczywiście jesteś gruba jak nic! :o

Gość Co się martwisz
seksowniejsza teraz jesteś zapewne bo wcześniej biorąc pod uwagę twój wzrost i wagę to wieszaczek byłaś albo skoro mówisz że bardzo drobna wyglądałaś na bardzo szczupłą. Dwa kg , co to jest kobieto. Myślę że baaaaardzo przesadzasz ale jak bardzo chcesz zeszczupleć to basenik dwa razy w tygodniu i zeszczuplejesz. Ja przytyłam prawie 30 kg podczas ciąży i dwa lata zajęło mi zjechanie w wagi by powrócić do wagi ciążowej 55 kg przy wzroście 166 i wszyscy mi mówili że byłam szczupła więc ty naprawdę przesadzasz albo się popisujesz.

Gość Pppsjsbsh
O ja cie pierdziele chciałabym mieć takie problemy...ja mam 165cm w ciazy przytylam 30kg teraz waże 65kg i czuje sie super atrakcyjna..... A ty chyba chcesz wyglądać jak wieszak....

Gość Ja cię autorko ależ
z ciebie słonica ...uffff tylko uważać żebyś się na kogoś nie przewróciła :D. Jak chcesz zeszczupleć (tyle że nie wiem z czego) to rób coś w tym kierunku , biegaj, pływaj, gimnastykuj się, pij olej lniany....cokolwiek byle nie jojczeć z takiego wielkiego powodu ;D.

Gość Lidzia...
musisz jak najszybciej zacząć intensywne ćwiczenia oraz obowiązkowo...głodówka!!! faktycznie 2kg+...znajomi pewnie nie poznają cię na ulicy-tak przytyłaś!!!