Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposób na swój sposób

sposób na niego

Polecane posty

jak mu zaproponować wyjście, może inaczej spotkanie.. Sms odpada, bo nie ma nic na koncie wiec nie odpisze. A to taki trochę lekkoduch, telefon dla niego jest dodatkiem. Wiec by mieć pewność uzyskania odpowiedzi wypadaloby zadzwonić. Eh zachowanie jak za dawnych szczeniackich lat, ale tak to jest gdy zaczyna zależeć. Jakieś pomysły?

Gość jedyna realistka 22l
i po co ci to? kolejna naiwna co się pcha w związek, a potem będziesz tylko zła na siebie że się dałaś oszukać

pominmy fazę związku, chłopak jest inteligentny, ma pasję. Lubię z nim spędzać czas. Ot tyle tylko.

nic mi się dzisiaj nie udaje, nie zechciałbyś mi dotrzymać towarzystwa przy : kawie/ciastu/lodach/herbacie/spacerze ? niepotrzebne skreślić

poprostu zadzwon do niego, porozmawiaj jak mu minal dzien co slychac itp i powiedz ze musisz konczyc ale bardzo chcialabys dokonczyc tą rozmowe przy kawie czy cos. i mysle ze sie ugadacie ;) pozdrawiam;p @jedyna realistka 22l głupia baba. to ze ci sie w zyciu nie uklada to nie znaczy ze inni też mają zjebaniee. trzym tam ryj i nie dawaj dupy na prawo i lewo to też bedziesz miala dobrze w życiu.

brzmi normalnie, realnie. Jest to do zrobienia. A mimo tego mam opory. Łatwiej smsem, wiadomo. Ale racja, spróbować trzeba. To nawet nie problem, tylko porada. Czasem dobrze jest przeczytać opinię innych.