Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiedźma Zosia

Jak sobie radzicie z zazdrością w związku?

Polecane posty

Gość słuchaj to proste
żona ma pierwszeństwo wyboru ( jako że była pierwsza ) po której stronie łoża chce spać przed kochanką. I gitara.

Gość dzikusynka91
ja sobie radzę w prosty sposób = zero związków :) a jeśli to otwarte czyli ja + kilku i on + kilka nie ma wtedy zazdrosci :)

czyli nie ufasz zchizujesz wmawiasz sobie pierdoły wyluzuj jak ma zdradzić to ty możesz go pilnować i tak pójdzie

tak - pewnie kompleksy odgrywają tu sporą rolę - ale jak się ich pozbyć? To cholernie ciężkie... zresztą mój chłopak prowadzi tryb życia, który przysparza mi wielu zmartwień. Jest muzykiem, dużo podróżuje, uczy w szkole muzycznej (gdzie uczennice miewają nawet i po 18 lat), zresztą o ostatnim nawet pisałam niedawno na kafe. Ja wariuję przez zazdrość. Nie mogę spać po nocach, kiedy on jest na jakimś wyjeździe, serce bije mi jak po kilku kawach, wyobrażam sobie najgorsze rzeczy... czuję wręcz fizyczny ból, jakby mnie coś zjadało od środka. Zdaję sobie sprawę, że to rzeczywiście problem i to chyba taki który już nadaje się do leczenia. Chciałabym poznać tu dziewczyny, które tak jak ja się z tym borykają... może razem będzie łatwiej... wspierać się i takie tam.