Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:)))))

sex w czasie okresu co o tym uważacie ? :)

Polecane posty

Co uważacie na temat seksu w czasie okresu ? Jak myślicie jaka jest możliwosc na zajscie w ciąze ?;pp

Gość xxmartitkaxx
tak można zajść w ciąze , oczywiście odradzam w te ni czerwone seksu

Gość Dlaczego zakładacie takie
obrzydliwe tematy ? Co z wami kobiety ? Bądźcie bardziej delikatne i kobiece , bo rzygać mi się na was chce .

Gość tygrysek xxxxx
Ja uważam że to zależy od faceta: -od tego czy przydzi się krwi mentruacyjnej - od tego jak mocno mu zależy na sexsie (jesli będzie mu bardzo zależało to okres nie będzie stanowił problemu) -od tego czy partnerka dobrze uprawia sex -no i np od tego czy facet zgodzi się na poplamienie łóżka bo przy sexie w czasie okresu trzeba się liczyć z plamami na pościeli

Gość 34w5325
Jeszcze nie słyszałam by ktoś zaszedł w ciążę podczas uprawiania seksu w czasie okresu :D Chyba że ma się zajebiście nieregularnie okres, ale to nawet wtedy wątpię. Ja dokładnie od 15 lat w czasie okresu kocham się do końca i bez gumki i w ciążę nie zaszłam

Gość tygrysek xxxxx
można zajść w ciąże w czasie okresu (jeśli nie stosuje się środków anty) jednak owulacja zdarza się najczęściej w okolicy 14 dnia. Podczas okresu istnieje małe ryzyko zajścia w ciąże bo pochwa jest tak śliska ze wzgledu na krew że sperma wypływa wraz z nią (nie utrzymuje sie sperma długo bo wypływa

Gość klamczuszka jenny
dobry kon to nawet w bagno pojdzie :D

ojj tam krew. ja dziś uprawialam seks i w tym czasie okres sie zatrzymuje ;pp wiec nie jest źle ;p