Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cookes

przerwa?

Polecane posty

Gość cookes

Nie wiem czy dalej tkwić w tym związku a mija nam 5 rok, nie wiem co czuje. Myślicie, że to dobry pomysł zrobić sobie przerwę w związku żeby się sprawdzić czy lepiej od razu odpuścić?

Gość 8967543245
tez nie wiem

Gość myślę. myślę. myślę
mieszkacie razem?

Gość cookes
nie mieszkamy

Gość milk and honey
nie wiem czy przerwy są dobre dla związku. Macie długi staż Ja też podjęłam decyzję o przerwie i wydaje mi się że nie wróci do mnie Bywa tak... http://youtu.be/jI8TXgDJ09s

Gość myślę. myślę. myślę
a może to teraz chwilowo masz lekki kryzys? chyba nie zawsze było tak jak teraz?

Gość cookes
od roku juz tak jest, on sie stara, a ja jakbym odpuscila. zal mi tego zwiazku, tych lat, ale sama nie wiem...

Gość myślę. myślę. myślę
myślałam, że to on sobie jakoś odpuścił...hmm no nie wiem, nigdy nie byłam z facetem aż tak długo,tak się zastanawiam co bym zrobiła na Twoim miejscu? wiesz, na pewno mi jak by facet tak powiedział, że chce sobie zrobić przerwę to odebrałabym to jednoznacznie - już mnie nie chce. nawet nie wyobrażam sobie trochę jak taka "przerwa" miałaby wyglądać...ale mniejsza o to. może spróbuj na to wszystko inaczej popatrzeć, przez pryzmat tego co razem przeżyliście. może wyjedźcie gdzieś razem, tylko we dwoje - wtedy też żyje się jakby inaczej...

Gość Monica.
I co w tej przerwie kazdy robi co chce? Oh nieeee...

Gość cookes
po prostu nie wiem czy trzyma mnie przy nim ten sentyment czy jeszcze go kocham. nie wiem czy będzie mi go brakowało jakbyśmy się rozstali, nie jestem pewna swoich uczuć. Sama nie wiem jak ta przerwa miałaby wyglądać, same beznadziejne myśli i pomysły przychodzą mi do głowy. Wyjechaliśmy niedawno, było dobrze, niestety krótkotrwale.