Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukx

rocznica

Polecane posty

Gość kukx

Właśnie jestem po okrągłej rocznicy ślubu i chyba dosyć Od pół roku brak seksu Dziś zajebiste kwiaty za kupe kasy, kolacja, wino i dziecko do babci A ona już śpi Zimna jak głaz Co z nią zrobić?

Gość NIEBAWEM WRÓCE
wymienić

Gość myślę. myślę. myślę
okrągłej? tzn?

Gość kukx
dziesiąta

Gość Monica.
Zloz reklamacje u tesciowej.... hehe

Gość milk and honey
to smutne gdybym miała męża nie tylko w rocznicę ślubu nie pozwoliłabym aby się nudził :) http://youtu.be/xY4Fi5l-imA

Gość kukx
nie tak łatwo wymienić na co dzień bardzo dobrze się dogadujemy, tylko w łóżku kicha, jeżeli wogóle dojdzie do czegoś, to chce się kochać tylko przy zgaszonym świetle, bez żadnej gry i tylko raz. Po prostu odwala pańszczyznę, raz na pół roku

Gość kukx
Poradźcie co z nią zrobić.

przypuszczam ze ja przestales/nie krecisz;-) odpowiednio stymulowana kobieta sama sie doprasza;-) taka prawda;-) wiekszosc facetow ma tylko swoja huc (choc wierzez ez pewnie na co dzien jestes fajnym dla niej partnerem) z dowiadczenia wlasnego + kolezanek moge powiedziec ze kobiety unikaja seksu kiedy ten jest...kiepski;/

Gość vivhvhgh
Mnie moj facet przestal krecic jak stal sie sakrastyczny i obojetny. Nie idzie z nim zamienic slowa bo taki drażliwy jak kobieta. No cóż szukam innego bo w nasza rocznicę tylko mnie wyzwal ze łyżki nierówno poukładane, obiecał ze ten weekend poświęci na obchody naszej rocznicy. Poświęcił grze internetowej i jest obojętny na wszystko co powiem. Zastanów się czy czegoś nie zawaliles, kwiaty nic nie pomogą jak kobiety nie adorujesz na codzień.

nie daje kwiatów, prezentów itp. Wolę przeznaczyć na inne cele. Ale jeszcze mi się nie zdażyło minąć z żoną w domu aby jej nie dotknąć, pocałować czy dać klapsa. Jesteśmy razem 14 lat, mieszkamy jakieś 12. Nigdy nie ma wymowek co do seksu. Nie chce się to się nie chce, a nie wymyśla jakieś głupie powody.