Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmm1

doswiadczone dziewczyny! czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmm1

niedawno mój mąz wrócił z pracy z zzagranicy. No i wiadomo chcielismy miło spedzic czas. Był to jakos 27 lipiec Uzywalismy gumki, tylko 2 razy wjechał mi bez. NIe skończył we mnie. Zbliza mi sie okres (pomiedzy 5 a 10 powinnam go dostac) bolą mnie piersi, podbrzusze podobnie jak na mieisączke (tylko czasami dodatkowo mam skurcze) i pobolewaja mnie plecy na dole. Dawno nie miałam zadnych bolów przed okresem, tylko mocne w pierwszym dniu. Ale czy tak szybko mogłabym miec jakiekolwiek obiawy ciazy ? (takie jak opisałam wyzej? ) Doswiadczone kobitki :d Piszcie i uspokajajcie. Chociaz mąz pewnie na dzidziusia by sie ucieszył :P

Gość hmmmmmmmmmm1
;)

Gość mamusiasynusia;)
ja pierdole ile jeszcze takich tematów będziecie zakładać, trzeba było myśleć przy seksie a nie teraz na kafe się pytac czy jesteście w ciąży, co my tu jasnowidzki?? z kulą siedzimy przy kompie?? najpierw poczekaj na okres a jak go nie będzie to zrób test, proste, jak to były twoje dni płodne jest szansa ale jak facet nie skończył w tobie są małe logiczne, na biologii o tym uczą ehhh i co niby ma kobieta czuć po kilku dniach jak ledwo plemnik się zagnieżdża

Gość hmmmmmmmmmm1
nie wiem po co ten bulwers kobieto. skoro tak cie te tematy denerwują to nie czytaj. Ja tutaj zadałam pytanie zeby sie czegos dowiedziec od normalnych dziewczyn które juz to przezywały. Wybacz, nie byłam jeszcze w ciazy i nie wiem jak to jest.

skurcze? to na okres.. ból pleców nie pojawia sie tak szybko.. u mnie to bez objawowo na początku się odbylo ale z tego co pamietam to ból w plecach miałam od 8 miesiąca.. idź do apteki po test.. a nie sie zamartwiaj..

Gość sialalalalla
hmmmmmmmmmm1 bo mamusia synusia widac lubi byc agresywna mozna jej polecic jakies leki na uspokojnie:D

Gość hmmmmmmmmmm1
dzieki za odpowiedz Patrycja. plecy czasami mnie bolały albo przed okresem, albo w czasie okresu. ale ostatnim razem miałam tylko silne bole pierwszego dnia dlatego sie troche zamartwiam. No cóz, jak nie dostane miesiaczki do 11 to bd musiała isc zakupic test ;)

Gość hmmmmmmmmmm1
sialalalalla hehe, o tej godzinie to na uspokojenie moze isc lulu ;)

kup i sie nie martw.. bo to bez sensu.. mamy 21 wiek a o takie rzeczy na w internecie sie pytamy!! czy jestem w ciazy czy nie.. do lekarza albo do apteki.. mamy możliwości...

Gość hmmmmmmmmmm1
no i tak zrobie ;) tylko szkoda ze nie obliczylam sb dni. Bo mogłam miec płodne, ale skoro nie skończył we mnie raczej nie powinnam sie bac. to jeszcze raz dzieki za odpisanie, pozdrawiam i dobranoc ;)

27.07 czyli 8 dni temu a jutro spodziewasz sie @?? to znaczy ze bylas juz ladne pare dni po owulacji wiec jak na moje oko w ciazy nie jestes ! ale nikt Ci nie powie tu na 100 % bo owulacja mogla Ci sie przesunac itp itd

Niewiedza kobiet poprostu powala z nog.. gratulacje twoja wiedza jest na poziomie przedszkolaka:) objawy ciazy tak szybko NIE WYSTEPUJA!!!!!!!! ile jeszcze takich durnych bab bedzie o to pytalo?! co wy myslicie ze zajdziesz jedenego dnia a na drugi masz mdlosci i co jeszcze..moze wielki brzuch?litosci..