Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c rauai a

krzeselko uczydelko

Polecane posty

Gość c rauai a

czy ta kolorowa wkładka na środku krzesełka powinna grać ?

Gość c rauai a
wiesz co ja to kupiłam nowe dla chrześniaka i nie gra wiesz jak to się uruchamia należy gdzieś dodać baterie czy powinno już grać od razu ?

Napewno bedzie dzilac, baterie sa pod ta niby lampeczka a wlasciwie pod glosniczkiem odwroc je do gory a wlacznik pewnie widzisz. Powkodzenia.

Gość egnaro.pl
Jak już jesteśmy przy temacie krzesełka, to ja zapytam czy warto je kupić i czy ten stoliczek z lampką, książeczką itd. jest praktyczny ? Chodzi mi o to, że to umieszczone jest z boku po prawej ( chyba na stałe ) i czy dziecko zabardzo się nie przekręca ? przecież musi korzystać z tego bokiem.

Nam sluzy ponad rok teraz corka ma dwa lata i malo kozysta wiec zastanawiam sie nad sprzedaza. Ona je bardzo kiedys lubila.

Gość c rauai a
no ja to właśnie dzisiaj dałam dzieciakowi na roczek według mnie to trochę dziwnie jest skonstruowane ponieważ mały próbował siadać przodem do tych zabawek i siedział na jednej nóżce swojej bokiem , wiesz co 168 zł to tak średnie zrobiło na mnie wrażenie \\ -- lampka świeci i inne pierdołki też a ta magiczna poduszeczka nie działa

A jesli chodzi o strone prajtyczna to nie bardzo bo nie porysuje na tym nie naje sie jest niskie ale jako zabawka to fajna ksiazeczka opowiada dzien z zycia szczeniaczka na obrazkach kredki spiewaja lampka tez....

Gość czytam bo lubię
Zapewne trafił Ci się wadliwy egzemplarz. Zgłość do reklamacji.

Gość c rauai a
kupiłam na allegro więc po sprawie ....