Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie...

Czy to jest za dużo do przesiaknięcia dla śluzu?

Polecane posty

Gość Bojesie...

Leżąc na brzuchu na łóżku śluz z bokserek(ze środka) na zewnątrz czyli na kołdre a potem gdy ja się tam położyłam to z kołdry na moje spodenki i majtki no i ześliznąc sie niżej już we włosy łonowe to niemożliwe dla śluzu męskiego? Przy której warstwie to już by nie było możliwe?

Gość Perw mobilna
Dziecko daj sobie spokój z tym kolegą. 🖐️ Nie będziesz w ciąży. Idź już spać, bo dzieci w Twoim wieku potrzebują dużo snu.

Perwersja ma racje, połóż się do łóżka, wypocznij. :) Nie jesteś w ciąży, ten śluz musiałby mieć kontakt bezpośrednio z twoją pochwą, żebyś była. A i tak szansa, gdyby tylko sie otarł o wejscie do pochwy, byłaby jakaś minimalna. Prawie żadna :p Nie schizuj...

Gość Bojesie.98
Czyli jednak ten śluz mógł się jakoś tak dalej dostac? ;/

Gość HAHAHAHHAHAHHAHAHAA
HAHAHAHHAHAHA BUAHHAHAHHHAHAHAHAHAHBUAHAHAHHBUAHHAHAHAAHAHAHBNUAHAAHA:D

Gość Perw mobilna
Wędrujący śluz. :classic_cool: Trzeba o tym nakręcić film, bo to jak ufo. :D

Gość tak, mógł, plemniki
przeczolgaly się do twojej macicy-dziecko wez sie za ksiazki albo idz na spacer, bo na seks zdecydowanie za wczesnie

Gość tak, mógł, plemniki
no ale trzeba przyznać, ze laska ma niezwykle rozbudowaną wyobraznie ;)

Gość Bojesie..
Nie chodzi o to że mogą się przemieszczać tylko czy śluz mógł spłynąc tam

Gość Bojesie...
Mam takie pytanie jeszcze, z czystej ciekawości tylko. Załóżmy, że chłopak się podnieci i mu stanie no i ma ten śluz i wtedy ten śluz z wewnątrz majtek/bokserek to czy przesiąknąłby na zewnątrz nich w pełni sprawny do zapłodnienia tak jak prosto z penisa śluz? A przynajmniej gdyby tak było w mojej sytuacji to przy którym stopniu już by to było niemożliwe? Czy całkiem traci siłe do zapłodnienia przesiąkając ze środka na zewnątrz bokserek?

Gość Apasz:)
Nie słuchaj ich, śluz męski może zachować swoje płodne właściwości przez kilka dni. Jeśli położyłaś się na tej plamce mógł on przesiąknąć przez bokserki i dostać się do pochwy. Ze śluzem męskim nie ma żartów, znane są przypadki że w tunezyjskich kurortach młode dziewczęta zapładniane były w basenach, bo jakiś Turas wcześniej spuścił się do wody. Pech chciał że jej pochwa napotkała pływający w basenie śluz męski, włączyła podświadomie "wciąganie śluzu męskiego" i nieszczęście gotowe. Mam nadzieję że będziesz dobrą matką, nie bierz przykładu z Matki Madzi

Gość Bojesie...
Ładny sarkazm ._.

Gość Bojesie...
I jakie bokserki. On miał bokserki , ja spodenki majtki i wkładkę -,- A wylapałam sarkazm bo w basenie jest chlor ...

Mówię CI jak jest, plemniki w śluzie żyją kilka dni...i niby co ...pozabijają się o włókna materiału jak będą "przesiąkać" przez materiał ? Nie, część, ta najsilniejsza przeżyje i dotrze tam gdzie kazała im dotrzeć natura. Za kilka dni zrób sobie test. Dziś możesz porozmawiać o wszystkim z rodzicami i chłopakiem. Razem jakoś to wszystko przejdziecie, rodzice na pewno Ci pomogą ...są też dotacje z UE dla młodych samotnych matek, Będzie dobrze

Gość Bojesie...
Nie mam chłopaka, to był mój kolega z Niemiec >.< I weź się ogarnij śluz zasycha po jakimś czasie i jest tylko ślad ...

Tylko że nim zaschnie może zdążyć się przedostać ... spróbuj namoczyć kawałek materiału i zobacz jak szybko to się dzieje. Dodatkowo plemniki mają witki, co znacznie ułatwia im poruszanie

Gość Bojesie...
Boże, lepszych historyjek nie słyszałam...

Gość Bojesie...
Namoczyć materiał wodą to co innego ... Śluz to nie woda

Będziesz się śmiała jak małego folksdojcza będziesz karmiąc do polskiej piersi przyciskać ... pamiętaj też, że niemieckie plemniki są bardziej przebiegłe od polskich. A jeśli przyjęły taktykę z '39 ...błyskawiczny atak !!!!!

Mów jak chcesz ... ja mam ziomka co wpadkę zaliczył bo przesuwał kutasem po bokserkach swojej dziewczyny ... z penisa sączył się śluz i dzisiaj mają ładną 3letnia córeczkę.

Gość Bojesie...
Zaraz napisze że w takim razie widział latającą z milki ._.

Widziałem kiedyś latającą z milki :D

Gość Bojesie...
Pisałam ...

Nie czytuję Twoich postów :D

Gość Perw mobilna
A nie widzisz, że Twoje posty są tak samo głupie jak Apasza? Tylko on/a pisze to świadomie, a Ty grzmisz zupełnie serio. :o