Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xena123xena

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość xena123xena

Witam. Chce sie was poradzic. Od pewnego czasu staram sie z mezem o dziecko. Kilka dni temu po stosunku zauwazylam minimalna ilosc bialego,gestego, przypominajacego maslo sluzu. Dzis tego sluzu bylo wiecej, zauwazylam to na bieliznie. Mam czesta zgage(najczesciej rano zaraz po przebudzeniu),problemy z wyproznieniem, bole brzucha jak na okres i czeste bole glowy a ostatnio pojawil sie klujacy bol w okolicach prawego jajnika. Robilam test, wyszedl negatywny. Dodam, ze ostatni okres mialam 15 lipca a cykl wacha sie od 28-31 dni. Jak myslicie, moge byc w ciazy a test mogl oszukac?

Dziewczyno ile Ty masz lat ze nie wiesz tak prostej rzeczy? Masz owulacje! Wiec jak juz to teraz mozesz dopiero zajsc..bo poki co to jestes w ciazy ale urojonej;)

Gość xena123xena
owulacja wystepuje co miesiac i sluz (przynajmniej u mnie) wyglada nieco inaczej niz ten teraz. poza tym za 5 dni mam termin okresu wiec powinnam byc juz po owulacji. mam 25lat

Gość hdjfhfjgjruydtx
A wiesz od czego w ciazy jest np zgaga? Od tego, że duże dziecko uciska na organy, również na żoładek co powoduje iż wejscie do żołądka się nie domyka! Gratuluje że już masz zgage :s no i parcie na pęcherz :) aż tak Ci się już macica powiększyła że na niego uciska? OMG!!! :o

Gość xena123xena
nie pisalam nic o parciu na pecherz, wystarczy dokladnie przeczytac ale widocznie masz z tym problem. napisalam tu po to aby sie czegokolwiek dowiedziec a nie od razu zostac atakowana. ale jak widac kazdy tu zna sie najlepiej i nie potrafi bez zbednych komentarzy odpowiedziec na moje pytanie

Gość joijoiu9i89
nie jestes w ciazy albo za wczesnie na test. zrob dwa dni po terminie okresu

Gość mnbyhas
Proste: zrób test, nie dywaguj.

Gość urt-ur
moje pierwsze dni w ciąży tak właśnie wyglądały, ale test wyszedł pozytywnie po 32 dniach od okresu (wcześniej nie robiłam ;)

Gość xena123xena
Wiec nie musze tracic nadzieji hihi :) 3majcie kciuki zeby sie udalo!