Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny... Ehh

Jak znaleźć tą jedyną ?? Pustka

Polecane posty

Gość Samotny... Ehh

Jak znaleźć tą jedyną ? Za oknem muzyka jakaś imprezka sie kręci . Wszyscy znajomi z którymi nie utrzymuje już kontaktu więc nie mam po co tam iść. Leże i tylko zamykam sie w tym swoim świecie . Żałosne. Każdy ma mnie za jakiegoś zamuła , nikt za mną nie przepada. Nie dziwię sie o niczym nie można ze mną porozmawiać , pożartować sam też nie zrobię pierwszego kroku... W głębi duszy jednak wiem że nie jestem jakiś nienormalny i tylko tak sie zachowuje , nie umie sie przełamać i zacząć rozmawiać z ludźmi . Nie jestem tępy lecz raczej tak sie zachowuje . Mam jakaś blokadę... Nie umie tego pokonać... Jestem sam . W prawdzie miałem dziewczynę ale to nie to... Więc teraz mam pytanie . Czy warto szukać dziewczyny przez internet ?

Gość coner
Spróbować, zawsze warto

Gość nie nie warto
idz na krzywy ryj do bawiących. sami po ciebie nie przyjadą nie oszukuj się.

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
Jak jesteś z wawy to zapraszam na miasto i pomoge zapoznać. Ja poznaje te jedyną średnio raz na kwartał

Gość heeheja
zawsze warto :) szukać ... :) wiesz ... dla mnie brzmisz interesująco ..... ;) :)

Gość Samotny... Ehh
Nie mam po co . 4 lata temu to zmarnowałem... Gdy zaczęłem siedzieć tylko w domu i z nikim nie rozmawiać . Nie mogę jakoś odnaleźć sie w tym towarzystwie .

Gość czara goryczyy
tez sie zamykam w swoim swiecie, nie mam kolezaneczek na wypady czy cos.. jestem sama ;) radze sobie jakos.. ile masz lat?

Gość kkiiia
a może wydaje ci się że nie masz dziewczyny?może ona tak naprawdę jest blisko ciebie?zawsze w twojej głowie?

Nie poznawaj w necie bo bedziesz mocno rozczarowany

Kiedyś jakoś w 2009 roku zaraz po rozwodzie umówiłem sie z laską z netu a na spotkanie przyszedł otyły wieprz, musiałem udawać miłego przez ponad godzine. Do dziś śnią mi sie koszmary

Na zdjęciach wyglądała na szczupłą, zostałem beszczelnie oszukany :D

Gość szukająca_swojego_miejsca
Ile masz lat i skąd jesteś? Ja też mam taką blokadę jak Ty, ale raczej gdy przebywam z nowo poznanymi ludźmi albo gdy jestem w gronie obcokrajowców, bo zamiast mówić tak jak potrafię, po prostu prawie się nie odzywam. Przez to wiele osób myśli, że nie znam angielskiego, a ja mam taką swoją blokadę. Napisz coś więcej o sobie - co robisz, czym się interesujesz :)