Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyz.xyz.xyz

szukam wróżki

Polecane posty

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
Szukam świętego grala, czy jest tutaj

Gość tarcza antyżyczeniowa
za dwa miesiące zajdziesz w ciażę z muzułmańskim terrorystą, urodzisz trojaczki

Gość Wróżkatoja
Ja jestem wróżką. Serio.

Gość Wrózki , zlatujcie się !!
ale już !

Proszę o jedno pytanie, imiona i daty urodzeń wszystkich osób, których dotyczyć ma wróżba. ;)

Gość ewankaa
Wrozko Ago wyslalam do Ciebie @ , po wczesniejszym uzgodnieniu z Toba , ale jeszcze nic od Ciebie nie dostalam . Bardzo mi zalezy na Twojej wrozbie , poniewaz bardzo trafnie okreslilas to co sie dzieje w moim malzenstwie , masz talent w wrozbiarstwie . Pozdrowienia Ewa

Pani Ewo, proszę napisać jeszcze raz. Chodzi o Pani męża i eks kobiete, tak? Nie dostałam Pani maila albo w natłoku gdzieś mi uciekł. :)

Gość pseudofobia
Wróżko Ago czy mogę liczyć na wróżbę? Jak potoczą się nasze losy czy zwiążemy się na stałe i bedziemy szczesliwi? 18.11.1993 Marlena 30.05.1982 Piotr Bardzo prosze o odpowiedz

Gość katrina1984
wróżka rozmalina jest dobra,była dzisiaj ,ale jej nie ma! :-(

Marleno, jestes osobą zazwyczaj opanowaną, gotową do poświęceń. Lubisz pomagać innym, troszczyć się o nich. Masz duszę romantyczki, a także jesteś sentymentalna. Bywasz też pamiętliwa, jeżeli ktoś Cię raz zrani lub poniesiesz porażkę w jakims aspekcie to bardzo boisz się kolejnego cierpienia. Masz tendencję do wyolbrzymiania niektórych spraw, cześć z nich jest niezbyt znacząca. Czasami lubisz się pozadręczać wymyślonym problemem. Jeśli chodzi o życie uczuciowe to potrafisz „zagłaskać partnera na smierć. Co do Piotra, jeżeli chodzi o Waszą relację, to niejednokrotnie bywa on zbyt zaborczy względem Ciebie. Ogólnie rzecz biorąc potrafi być także porywczy i namiętny. Ma duży dar przekonywania. Lubi nad Tobą dominować, zawsze mieć racje. Czasami zdarza się tak, iż w jednej chwili jest delikatny, czuły, romantyczny, a za chwile potrafi być oschły, kiedy coś nie idzie po jego myśli. Podsumowując, czy będziecie w trwałym związku? Tak. Jednak czy będziecie szczęśliwi? Według moich kart nie do końca, a w Twoim życiu do 2 lat pojawi się inny mężczyzna, z którym wejdziesz w związek.

xyz.xyz.xyz - Dzis juz nie postawię kart, bo jestem zmęczona i wykonywałam dziś rytuał. Proszę napisac do mnie na maila. Pani Ewo, czekam na maila od Pani bo niestety nie widzę go w swojej skrzynce. :)

Chodzą słuchy że wróżka Agata to w rzeczywistości stary pedał

dr dziennikarstwa Piotr B. Chodzą słuchy że wróżka Agata to w rzeczywistości stary pedał ------- i dlatego tu jestem --- ja lovciać takich ❤️ 👄

Gość dawna klientka!
Aga twoje rytuały o dupe rozbić!

oficjalny czat kafeterii http://czat.wp.pl/i,203905,chat.html

Gość ewanka
Pani Ago wyslalam jeszcze raz @ , bardzo prosze o sprawdzenie czy dotarl . Z gory dziekuje i przepraszam za klopot . Pozdrowienia Ewa

xyz.xyz.xyz dlaczegio chcesz cierpieć niewiesz ze grzech sprowadza cierpienie

Gość wroze sobie u
www.okulta.com.pl i nie jest źle. 80 procent się ostatnio sprawdziło ale to dla mnie najważniejsze jeszcze nie albo muszę poczekać.

Gość tez...
Też byłam u tej ze strony, naprawdę trafne przepowiednie, także mogę polecić.

Gość Martyna1974
Osobiście podchodziłam do kwestii wróżki bardzo sceptycznie. Przyjaciółka namówiła mnie do skorzystania z oferty jednej, w Internecie, która jej pomogła. Byłam samotną matką, wychowującą małego Adrianka! Dzisiaj jestem szczęśliwą mamą, mężatką! Wszystko dzięki Pani Emilii! Jeśli komuś się przyda, to jej blog: angelemilia.blogspot.com Naprawdę warto! Podchodzi do ludzi z szacunkiem i profesjonalizmem!

Gość mmruczkowa
Ktoś brał u tej z www.okulta.com.pl odpowiedzi na konkretne pytania?

Gość Martyna1974
Z okulta? Toż to oszuści wysyłający wiadomości z automatu! Naprawdę polecam Emilię Angel angelemilia.blogspot.com Odpowiada rzetelnie i wszystko się sprawdza!