Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asimov

Głębokie gardło?

Polecane posty

Czy jest możliwe zrobić głębokie gardło facetowi z 21cm długości i 16,5cm obwodu? ;> Chciałbym poznać Panią która potrafi i zgodzi się zaprezentować - jednak interesuje mnie bardziej czy to wgl możliwe.

Gość niewiny
a wezniesz do buzi

Gość niewiny
A weźmiesz do buzi? Co z tego że jesteś facetem - gardło to gardło

synek.. weź sie ogarnij.. jak jesteś nie wyżyty to weź 40 zł i idź na tirówki :)

Gość mac15-75
Newiny skąd jesteś i ile masz lat tylko bez sciemy od wczoraj myśle ojakimś spuscie w moje usta jestem ciekaw jak smakuje sperma

Gość bears55
Asimov chłopcze jak chesz miec przyjemnośc to dawaj zrobimy ci głębokie gardło zobaczysz sam jaka to przyjemność :D, bedziesz go miła pod samymi płucami.

Gość mac15-75
Jestem z wrocławia jak jesteś mlody i szczuply daj znać umówimy sie na wspolne obciąganko kurcze już mi stanol jest tam jakiś amator oralu? Ide zwalić konia łykne swoje soki

Gość mac15-75
Hej zarzucilem haslo mlody szczupły wrocławianinie przestań walić konia daj swoje namiary i spuszczaj sie w moje usta a moze masz kolege to nawet lepiej dwa tryskające fiiuty z checią łykne więcej pamiętaj tylko młodzi nie wstydcie sie zostanie miedzy nami a może chcesz coś więcej napisz