Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempka

Temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość tempka

Witam, mierze temp drugi miesiąć wiec jestem początkująca. Ubiegły miesiac mialam bezowulacyjny (potwierdził gin). W tym miesiacu od 1 do 26 dnia cyklu mialam temp miedzy 36 a 36,2 stopnia. Byłam wiec pewna ze owulacji nie bylo. Nagle 27 dnia temp wzrosła do 36,4, 28 do 36,5, 29 do 36,7, 30 do 36,6 i dzisiaj 31 po przebudzeniu mialam 36,6 ale ja sprawdzilam znowu to mialam po 20min juz 36,4. Ten spadek jest wiarygodny?? dostane okres? powinnam juz miec w 29 dniu cyklu. Dodam ze dzien przed wzrostem temp sie kochaliśmy. Prosze o odp

Gość pragnienie za marzenie
temperatura przed miesiączka spada zazwyczaj jeden dzien przed spodziewanym okresem :O

Gość tempka
wiem ale chodzi mi o to czy jesli po przebudzeniu mialam 36.6 po czym 20min pozniej mialam 36.4 (bez wstawania) to znaczy ze juz mi spadla? tamta jest wiarygodna?

Gość pragnienie za marzenie
a po co mierzysz kilka razy ? pomiar najbardziej wiarygodny jest wtedy kiedy robisz go co dziennie o tej samej porze rano..po co schizujesz i robisz kolejny pomiar po 20 min ?

Gość tempka
nie wiem czemu, zawsze robie jeden ale dzisiaj cos mnie tknelo:( mierze codziennie o tej samej godzin

Gość a u mnieee
jezuuuuuuuuuu ale jestes tepa matko!!!!!!!!

Gość zaraz cos trafi
czekaj do dnia@ a nie wymyslasz:O:O temperature sie mierzy raz dziennie rano tuz przed wstaniem z łozka !!!!

Gość tempka
spierdalaj krowo

Gość ulalalalalalalaaab
nie dosc ze pusta jak but to jeszcze bez kulury biedne te twoje przyszle dziecko ze bedzie mialo taka ciemna mama:D