Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria.24

Jak kocha to poczeka?

Polecane posty

Gość marek......27
A mi się bardzo podobają Twoje zasady. Twój facet pewnie jest bardzo z Ciebie dumny, chociaż tego nie pokazuje. Ma pewność, że nie puszczałaś się i że traktujesz sprawy seksu poważnie.

Ja leję z tego forum... Ciśniecie dziewczynie że chce poczekać, a mi że się puszczam. To weźcie się zdecydujci e;p Każdy powinien żyć w zgodzie z własnym sumieniem. Na pewno najgorsze co możesz zrobić to ugiąć się pod jego naciskiem. Wtedy tracisz przewagę. A pierwszy raz niemal zawsze z perspektywy czasu i zdobytego doświadczenia jest kijowy...

I jeszcze jedno! Czy my do jasnej cholery żyjemy w średniowieczu? Facet MUSI, ma swoje potrzeby seksualne a kobiet jest tylko po to żeby je zaspokoić? Własnych nie może mieć? No bez jaj. Czasami mam wrażenuie że Wy czekanie na doświadczona w łożku i niewyżytą 25-letnią dziewicę. Tylko prawda jest taka że labo albo... I to że kobieta w taym wieku jest dziewicą świadczy raczej o jej niskim seksualnym temperamencie. Ja z moimi potrzebami bym nie wytrzymała do tegop wieku...

Gość 232323
Ostatnio był topik laski, której facet miał przed nią jedną dziewczynę, a ona była dziewicą i nie mogła pogodzić się z jego przeszłością. Jedna z odpowiedzi brzmiała tak "masz rację, mógł tego z nią nie robić, mógł się szanować". Autorka się właśnie "szanuje" (cokolwiek to znaczy). Tak, to ironia. Ale chodzi mi o zakłamanie tego forum. Widze że większość ma ustalony dokładny limit - kiedy można się bzyknąć. 3 miesiące to za wcześnie, ale 3 lata to za późno. Idealny czas to 14 miesięcy, bo rok to w sumie też za mało i oznacza "brak szacunku do samego siebie".

Nie, to tak było a propos teorii że facet musi. Są kobiety które też muszą i myślą o seksie częściej niż przeciętny facet. Ja np muszę brać tabletki na obniżenie popędu...

Gość mjckaaaa
Ja z moimi potrzebami bym nie wytrzymała do tegop wieku... hahhhaaa co ma jedno z drugim? Rozumiem ze jak ktos ma duzy temperament to traci dziewcitwo w wieku 15 lat a jak ma mneijszy to w wieku 20 a maly to po 30? haha

Gość mjckaaaa
. Są kobiety które też muszą i myślą o seksie częściej niż przeciętny facet alez oczywiscie ze sa, co nie oznacza ze taka kobieta nie moze byc dziewica majac 20kilka lat

"Seks to nie sikanie..." Są różne teorie - słyszałaś kiedyś o piramidzie Maslowa? Seks znajduje się na równi z takimi potrzebanmi jak jedzenie, picie, oddychanie itd.

Gość gtgw
mjckaaaa > bzdury piszesz. Oczwyiście, że jak ktoś ma wybujały temperament, to pragnie zaznać seksu jak najszybciej. Nie czeka latami.

Gość dr_who
Niezłe jaja tu odchodzą. Co się dziwić, że facetowi się chce skoro ma już 26 lat. To jego najlepszy czas. A idealnego seksu nie ma i nigdy nie było. Ot co!!! Głupie tłumaczenie. Jeśli kobieta w wieku 24 lat nie ma dużej ochoty na seks, albo na jakieś odważne pieszczoty to raczej ma problemy, zaburzenia i powinna się udać do lekarza. A jej facet jej nie szantażuje, poprostu jest sfrustrowany. Seks jest bardzo ważnym elementem każdego związku. Amen

Gość 234232433
"Seks znajduje się na równi z takimi potrzebanmi jak jedzenie, picie, oddychanie" a co to znaczy ten seks? Bo jak ja czuję wielką potrzebę, to sobie trrzepię łechtakę. Nie muszę walić się z facetem.

Gość mjckaaaa
Seks znajduje się na równi z takimi potrzebanmi jak jedzenie, picie, oddychanie itd. hahah co za brednie bez seksu mozna zyc, bez jedzenia i picia i oddychania czlowiek umiera, widzisz roznice?

Gość mjckaaaa
Oczwyiście, że jak ktoś ma wybujały temperament, to pragnie zaznać seksu jak najszybciej. Nie czeka latami. hahaha tak sie tlumaczy puszczalstwo a nie wybujaly tempermanent

Gość mjckaaaa
Jeśli kobieta w wieku 24 lat nie ma dużej ochoty na seks, albo na jakieś odważne pieszczoty to raczej ma problemy, zaburzenia i powinna się udać do lekarza. do lekarza to ty sie powinienies udac

Seks w pojedynkę to też seks, przynajmniej jak dla mnie :) Ja nie powiedziałam że się zgadzam z hierarchią potrzeb pana Maslowa. Tylko probuję Wam uświadomić że na wszystko można spojrzeć pod róznymi kątami. I że nie można wszystkich miezryć wg jedynej słusznej (własnej) miary.

Gość fwefw
http://rajnaziemii.blox.pl/resource/Piramida_Maslowa_1.jpg Nie no, naprawdę jest, ale moim zdaniem to błędne. Może u facetów jest naprawdę fizjologiczna potrzeba orgazmu, ale to tylko dlatego, ze naprawdę zbiera się sperma i musi ona wylecieć, więc jak facet sobie nie strzepie to ma nocne polucje. U kobiet w sumie nie jest tak, że "musi" (z fizjologicznego pkt widzenia)

teoretko to ty wrzucasz do wora (nie ja), a podkreślanie duzego temperamentu w twoim wykonaniu brzmi jak usprawiedliwienie (tlyko nei rozumeim co chcesz usprawiedliwiać?)

Gość mjckaaaa
teoretka tu nie chodzi o wlasna miare czy nie, tylko chodzi o FAKTY! fakty sa takie ze nie mozna porownywac seksu do jedzenia czy picia!

i to ty teoretko stwierdzilas,, ze osoby ktore nie sa aktywne seksualnie nei maja temperamntu, tyakich mysli i potrzeb

Gość Supremus Dux
Jeszcze trochę i powinnaś zacząć się przygotowywać do jego ucieczki zTwojego życia.

I napisałam również że moja teoria wywodzi się z praktyki. Z takimi przypadkami się spotkałam. Jak pytam moich koleżanek dlaczego jeszcze nie uprawiały seksu - zawsze jest odp że nie czują potrzeby. A nie przeprasza, 2 powiedzxiały że nie mają z kim :p