Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria.24

Jak kocha to poczeka?

Polecane posty

Gość mjckaaaa
teoretka przestan sie osmieszac, ilez razy mam to pisac? najpoierw poczytaj potem pisz, nie na odwrot

Chętnie poczytam, ale podaj mi pozycje, bo ja póki co trafiłam na zupełnie inne informacj e:)

Gość mjckaaaa
fakt nie musi sie wydarzyc... ehhhh z kim ja to w ogole dyskutuje....

Gość 236236
z mądrzejszymi od siebie

Gość mjckaaaa
ze skromniejszymi na pewno haha

Gość mjckaaaa
teoretka ile masz la?t?

Gość mjckaaaa
teoretka a czy ja pisalem ze fakt autentyczny jest dobry? wiem ze zle napisalas ty tez zle biorac pod uwage cala wypowiedz

fakt niezaprzeczalny to ta sama płaszczyzna co fakt autentyczny... Ej, no nie wierzę że ktoś jest tak tępy, nie rób sobie żartów z nas :)

Gość mjckaaaa
fakt niezaprzeczalny to ta sama płaszczyzna co fakt autentyczny... kur... przeciez to napisalem powyzej! naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!

Gość mjckaaaa
skoro coś jest faktem to samo w sobie jest już niezaprzeczalne, bo się wydarzyło). To jest nieprawda, mowie o calym zdaniu, fakt jest niezaprzeczlny ale niekoniecznie musial sie wydarzyc! Rozumiesz czy jescze nie?

Ja cały czas czekam na jakiś argument! Nie mogę wyjść z kontrargumentem, gdy żaden argument nie padł :) To jak z tą literaturą, możesz w końcu coś polecić? Pytam już chyba trzeci raz...

Gość brudopiss
"To jest nieprawda, mowie o calym zdaniu, fakt jest niezaprzeczlny ale niekoniecznie musial sie wydarzyc! Rozumiesz czy jescze nie?" Ke? Fakt to fakt. "Fakt niezaprzeczalny" to tak samo bzdurne określenie jak "film na faktach autentycznych". Samo słowo "fakt" zawiera w sobie "niezaprzeczalność" i "autentyzm". Też zaczynam podejrzewać że jestes jakimś projektem :) To niemożliwe, żeby ktoś był tak głupi :D

Gość mjckaaaa
nie padl arguemnty? ty sie naprawde naucz czytac ze zrozumieniem, bez tego dyskusja nie jest mozliwa

Gość brudopiss
"przeciez to napisalem powyzej! naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!" Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchett

Gość mjckaaaa
brudopiss naucz sie cztyrac ze zrozumieniem fakt jest niezaprzeczaln, to prawda ale niekonieczie musial sie wydarzyc i wlasnie o to chodzi w mojhejh wypowiedzi! Rozumiesz czy jestes za tepy by to zrozumiec?

Gość mjckaaaa
brudopis czytaj wypowiedzi o osobowosci pisarza fantasy i science fiction to daleko zajdziesz hahaa

Gość mjckaaaa
Literatura: Ona i On o seksie, Świat Książki, 2007 O kobiecie, Wydawnictwo Czerwone i Czarne, 2011, O mężczyźnie, Wydawnictwo Czerwone i Czarne, 2012, Encyklopedia erotyki, "Muza", 2001 Edukacja seksualna, Świat Książki - Bertelsmann Media, 2006 Jak się kochać?, Świat Książki, 2010

Eeeeeee, a może tak zamiast wydawinicywa autorzy? I to chyba same poradniki są, w takim wypadku podziękuję ;p

Oczywiście autorów poproszę razem z tytułami naukowymi podać, bo cały czas powoływałeś się na "specjlistów"

Gość brudopiss
e tam, skopiował skądś obojętnie jaką listę poradników seksualnych :D

Gość mjckaaaa
To nie sa same poradnki, myslalem ze autor jest oczywisty, pozycje bardzo znane widac ze nie masz zielonego pojecia o tym autor to Lew Starowicz

No tak, czemu mnie to nie dziwi że wszystkie są jednego autora... Tak najprościej... Nie czytam książek tego typu, przynajmniej nie po polsku.

Gość mjckaaaa
teoretka to ze nie znasz zadnej tej pozycj, mowi wiele o tobie

Oczywiście, mówi o mnie to że ściągam ze strony autora listy książek które napisał. Nie będę Cie prosić o podanie najciekawszych faktów, bo to też skopiujesz z jakiejś strony... Ale chętnie się dowiem na jkiej podstawie pan doktor twierdzi że nie istnieje coś takiego jak niedopasowanie seksualne i w której z tych pozycji to przeczytałeś. Tą jedną się zainteresuję. A tak pozostanę pzry swojej literaturze :)

Gość mjckaaaa
odp najpierw na pytanie ile masz l;at