Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

Każde życie jest skomplikowane czy to twoje czy moje czy jeszcze czyjeś, cały czas żyjemy pod stresem i nie ma tego byśmy nie mieli życiowych problemów. No tak kobiety maja z tym dobrze że nie muszą się trudzić o staranie wybranka tylko na nas te obowiązki spoczywają, ale wam jest dobrze :-P Przychodzi taki moment w życiu że jednak natura tak nasz stworzyła że jednak brakuje tej osoby bliskiej więc nie jesteś z tym problemem sama bo ja też z tym się borykam.

Gość Eva Cassidy
Można tak powiedzieć, że dobrze nam, chociaż zauważam, że coraz więcej mężczyzn uważa, że kobieta powinna wykazać się inicjatywą. Wiesz, lubię swoją niezależność i to co się wiąże z brakiem partnera, ale mimo wszystko chyba warto zrezygnować ze swojego egoizmu i mieć z kim przejść przez życie...?

Na pewno w naszym życiu nie jesteśmy sami bo otaczają nas jeszcze inni osoby, sąsiedzi, znajomi, przyjaciele, choć z tymi przyjaciółmi jest różnie w życiu więc jakoś żyjemy dalej:) Ja bardzo mało zwracam uwagi na to jaka kobieta jest i nie zagłębiam się w to by była ideałem wymarzonym bo takie osoby nie istnieją. Zwracam tylko pa parę cech które są nieodzowne w życiu więc nie musi to być księżniczka z bajki :) Co ma być w życiu to nas nie minie jeżeli będziemy do czegoś dążyć ale jednak nie zawsze tak bywa i jesteśmy zesłani na porażkę.

Gość Eva Cassidy
'mało zwracam uwagi na to jaka kobieta jest' w jakim sensie?

Mnie już życie się z nikim nie ułoży i z tym się pogodziłem i nawet przyzwyczaiłem się do takiego życia. Nie płaczę tu nad sobą tylko moje życie tak już wygląda że jestem zesłany na taką porażkę.

Gość Eva Cassidy
Dlaczego? Za dużo już przeszedłeś?

W jakim sensie?? Nie musi być piękna bo sam do takich osób nie należę, nie musi być wyrafinowana bo ja też do takich osób nie należę:) Więc wymagań nie mam, chciałbym żeby była uczciwa, i w trudnych chwilach życia wspólnie się wspierać.

Gość Eva Cassidy
To chyba najważniejsze. Piękno przemija... Wiesz, kiedyś zwracałam uwagę na wygląd, ale taki wybór partnera do szczęśliwego związku nie prowadzi... Teraz zwracam uwagę na inteligentnych mężczyzn. Nie muszą być mega przystojni. Ich intelekt jest ważniejszy niż wygląd, chociaż wiadomo każdy w jakimś stopniu na niego zwraca uwagę.

Eva Cassidy Dlaczego? Za dużo już przeszedłeś? Nie miałem i nie mam w życiu słodkiego życia więc są to powody do tego właśnie że moje życie tak wygląda.

To ja już bym się nie załapał do twych wymogów gdyby taka sytuacja miała zaistnieć he he:)

Gość Eva Cassidy
M, twoje piosenki są piękne. Mój gust... Ciekawa jestem co to wszystko znaczy co piszesz, ale nie chce cię wypytywać, nie tu... Wydaje mi się, że też nie chcesz o wszystkim pisać, skoro jak już zauważyłam jesteś tajemniczy...

Gość Eva Cassidy
Dlaczego miałbyś się nie załapać wydajesz się być inteligentnym mężczyzną?

Tak to już tobie wcześniej wspominałem że nie bardzo tu mogę pisać o sobie tak jak i ty zapewne, ale takie są fora jednak że nie wszystko można sobie powiedzieć:) Tam masz tylko kilka piosenek które lubię słuchać:)

Gość Eva Cassidy
No tak takie są plusy i minusy forów(nie jestem pewna czy tak się to odmienia). Kilka piosenek, ale lubię je.

Ładnie to wszystko wygląda do czasu, znam już życie na tyle i siebie że dla większości osób jestem z czasem zwykłym zerem:) To nie kompleksy są moje lecz to jak jest naprawdę i z czym często się spotkałem i zawiodłem.

Gość Eva Cassidy
Ciekawa jestem co masz na myśli tak pisząc...

Masz tam dużo więcej różnych piosenek gdy potrafisz poruszać się w You-Tube:) a które ja lubię:)

He może podpowie ci telepatia jeżeli potrafisz się na czymś skupić a więcej się wtedy dowiesz o mnie bo za wiele jednak nie mogę o sobie klepać na otartym forum :)

Gość Eva Cassidy
:) Niech tak pozostanie ja będę Eva a ty Michał. :) M, idę spać, bo jutro ciężki dzień mnie czeka. Dobranoc.

Witam wszystkich. Dziś mam popołudniówkę, więc zaglądam teraz, żeby życzyć Wam samych dobrych chwil w tym nowym dniu....

Gość Ameliaaaaa
Witam wszystkich w nowym dniu i życzę aby był udany - mój zaczął sie średnio, ale mem zamiar starać się aby był lepszy :) Pozdrawiam A

Witam wszystkich,pozwolę się dołączyć.Mam 40 lat,jestem matką dwojga dzieci-18,14 lat. Dwa nieudane związki po rozwodzie. Pierwszy facet młodszy,podbudował moje niskie poczucie wartości. Drugi,starszy 11 lat,z pracy .Zabawił się mną przez rok i poszedł do następnej z pracy.Przeżyłam to strasznie. Czytam różne fora,wypowiada się tylu mądrych facetów,ale gdzie oni są w rzeczywistości? Ja chyba już sobie odpuściłam poszukiwania,nie wierzę niestety,że spotkam kogoś wartościowego.

Bluecherry... witaj w klubie, ja już też odpuszczam, nie ma tych facetów, bo pewnie wszyscy mają poukładane życie...tak jak ty mam za sobą 2 nieudane związki, ja juz nie wierzę....

Przykre ale mam tak jak wy :) pozdrawiam cieplutko Samosia

Gość lillas
ja też tak mam z facetami...