Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagma.

Strach o ciaze.

Polecane posty

Gość Zagma.

Ave. Wczoraj przyjechala do mnie dziewczyna. Boi sie ,ze moze byc w ciazy. Nic na to nie wskazuje oprocz troszke wiekszego brzucha,ktory miala. Wedlug mnie po prostu ja wydelo,bo wypilismy po piwie(a jej brzuch wywala na wierzch jak pije) i zjedlismy paczke chipsow i M&M'sy. Czy zwykly test ciazowy,taki z apteki,moze dac te nie cale 100% pewnosci(wiem,ze nie da sie 100%) ? Ile taki test moze kosztowac,jak go uzyc i jaki wziac najlepiej typ? PS. Jezeli bym go kupil ja-facet-dziwnie by to wygladalo ? Jak byscie zareagowaly ? ^^

Gość i będziecie jeździć razem az
tak to jest jak dzieci biorą się za seks🖐️

Gość ulalalalalalalaaab
Nic na to nie wskazuje oprocz troszke wiekszego brzucha,ktory miala Ile taki test moze kosztowac,jak go uzyc i jaki wziac najlepiej typ? nie no nie moge ze smiechu!!!!!!!!!!!!!! jakie test normalny a jaki :O:D wiekszy brzuch hahaahhahaaahhaahhahhahah to napewno jest w 5 miesacu a jeszczen ie wie:O:O dziecko nie bierz sie za sex jesli nie masz o tym zielonego pojecia dokształć sie w tej dzidzinie bo to jest wrecz smieszne :D

Gość Zagma.
1. Jezeli macie pisac to piszcie normalnie,a nie chaotycznie. 2. Dzieckiem mozesz nazywac kolezanki/kolegow,a nie mnie. 3. Zadalem pytanie,zwykle pytanie.. Jezeli smialas to smiej,ale nie odpowiadaj ,bo zachowujesz/cie sie jak idiotka/i. 4. Jaki test ? Wystarczy pomyslec i przeczytac do konca zdania,a widac ,ze chodzilo mi o rodzaj/firme. Idiotyzm sie szerzy.. >.

Zagma... Brzuch ciążowy nie rośnie od razu tylko najwczesniej okolo 3 miesiąca.. Gdyby twoja dziewczyna była w ciąży to już dawno by to zauważyła, bo wcześniej pojawiłyby sie inne objawy niż powiększony brzuch. Tylko tyle. Może zjadła więcej, albo wzdęcia ma że jej brzuch się powiększył. ;p

Gość Perw mobilna
"Idiotyzm sie szerzy.. >." Jesteś tego najlepszym przykładem. :classic_cool:

Gość na cooo???
idiota jestes ty!!!!! nie masz pojecia o sexie!!!!!!! a sie za niego zabierasz nie bądz smieszny dziecko drogie:D

Gość SMIECH NA SALIIIIIIIIIIIII
zeby byla ciaza to nie moze miec @ jak nie wesz o tym to sie moze dowiedz czy twoja dziewczyna ma okres, a chaotycznie to ty piszesz i robisz z siebie debila jakich malo !!!!!

Gość Zagma.
Dziewczyna z zapalkami-tak,napisalem ,ze zjedlismy troszku i wypilismy,a od tego ja wzdyma. >.< Perw moblina- hmm,ciekawe. niby dlaczego ? dlatego,ze pytam o cos ? ;] "no coooo???" - ehh.. Ty zapewne wsio wiesz i wiedzialas,gdy to robilas pierwszy raz. Nie wiedzialas ? To jestes "smiesznym dzieckiem drogim",jak to napisalas.. "smiech na saliiiiii"-ma okres,ale ostatnio spoznial sie jej chyba tydzien. Smiem watpic,zebym pisal chaotycznie. Bynajmniej w porownaniu do Ciebe.. BTW. Moze ktos podpowiedziec jaki test ciazowy mialaby kupic ?

Gość Perw mobilna
Jakikolwiek. :o

wzdyma to po grochu czy fasoli owszem piwo też ale bez przesady brzuch w ciaży nie rośnie od razu ceny testy znajdziesz w necie:O ile wy macie lat?

Gość Zagma.
No i tyle. Myslalem,ze czegos wiecej sie dowiem tutaj,bo po ostatnim temacie nie za wiele.. Dziekuje,dowidzenia.

Gość a czego tutajjjjjjjjjjjj
a czego chłopcze ty sie chcesz jeszcze dowiedzec?????? nie ma roznicy jakies firmy test test to test!!!!

Gość a czego tutajjjjjjjjjjjj
to jak masz okres to nie jest tępy idioto w ciazy!!!!!!!!! napewno macie po 15 lat okres w tym wieku moze byc nie regularny polecam powtórzyc lekcje z Biologi albo sie douczyc !!!!!