Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avenntka

plamienie 36 tc.

Polecane posty

Gość Avenntka

Dziewczyny, co robic. Wczoraj bylam w szpitalu, badano mnie ginekologicznie. Mam skrocona szyjke. Musze sie oszczedzac. Wrocilam do domu i zaczelam plamic na brazowo. Nie ma tego duzo. Nie wiem czy to naruszona sluzowka, czy zrobilo sie juz rozwarcie. Jechac jeszcze raz do szpitala? Tam mnie znowu przebadaja i jesli to bylo tylko przez badanie, to ponownie mi to narusza i zaczne plamic. Plamiloam troche noca i nad ranem, teraz juz praktycznie nic nie leci. Czekac do jutra i obserwowac czy niezwlocznie jechac na ip?

Gość maniusia333
Jeśli nie ma skurczy i nic nie boli a plamienie zanika to radziła bym poczekać do jutra i dużo odpoczywać.

Gość Avenntka
Mam wrazenie, ze to przez badanie, bo zaczelo sie gdy tylko wrocilismy do domu. Teraz juz nie plamie.

Gość maniusia333
To może być przez badanie też tak miałam.

Gość Avenntka
Dzieki, plamienia juz wcale nie ma. Boje sie, ze jak pojade do szpitala, to znowu mnie przebadaja i narusza, dlatego odczekam do jutra i wtedy pojade, no chyba ze cos sie bedzie dziac wczesniej. Juz nawet bylam pod szpitalem, ale... zwatpilam.

Gość ojtam ojtam
ja też tak miałam w 36 tc po badaniu

Gość nie nie to na pewno przez
badanie, ja miałam podobnie z tym że mnie uprzedzono że mogę plamić

Gość Avenntka
Dzieki, troche sie uspokoilam :) Wizyte mam w czwartek, teraz sie zastanawiam czy nie przelozyc na jutro lub wtorek, to 150 km drogi. Plamienia juz nie ma. Z badania wrocilam wczoraj o 20. Plamilam lekko w nocy - bardziej brudzilam wkladke, i minimalnie do 11.