Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietyJEDNAKśmierdzą

musze jednak stwierdzić, że kobieta spocona od sexu śmierdzi

Polecane posty

Gość kobietyJEDNAKśmierdzą
widze ze kobiety sie bardzo oburzyly ze wyznalem prawde.. ze ten zapach ktory wydzielacie podczas sexu jest smierdzacy hahah jebane gowna :D

Gość jak to mozliwe?
a mozesz powiedziec gdzie dokladnie tak smierdza? cale cialo czy jakis szczegolny fragment? Ja generlanie sie b. malo poce, duzo cwicze i sam wysilek fizyczny az tak bardzo mnie nie poci, raczej upal. a moze te kobiety po porstu przechodza Twoim zapachem?

Gość gość
Dnia 5.08.2012 o 14:02, Gość co racja to racjjaaa napisał:

kobiety śmierdzą

czyli ty też.

Gość gość
Dnia 6.08.2012 o 14:10, Gość kobietyJEDNAKśmierdzą napisał:

widze ze kobiety sie bardzo oburzyly ze wyznalem prawde.. ze ten zapach ktory wydzielacie podczas sexu jest smierdzacy hahah ...e gowna 😄

Nie zapominaj o tym, że śmierdzą im też pìzdy, każda jedna śmierdzi obrzydliwie i nie ma to nic wspólnego z myciem ani żadnym grzybem. Po prostu cìpsko z grzybem śmierdzi dwa razy tyle, a i smrodu ze zdrowej dziury nie da się wytrzymać bez wymiotów.

Gość gość
Dnia 6.08.2012 o 14:38, Gość jak to mozliwe? napisał:

a mozesz powiedziec gdzie dokladnie tak smierdza? cale cialo czy jakis szczegolny fragment? Ja generlanie sie b. malo poce, duzo cwicze i sam wysilek fizyczny az tak bardzo mnie nie poci, raczej upal. a moze te kobiety po porstu przechodza Twoim zapachem?

twoja śmierdząca ksiuta jēbie tak, że czuć aż przez komputer.