Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzia16

Ciaza ?

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj moj chlopak pierrwszy raz sie we mnie spuscil,duzo prawdopodobne jest to ze po pierwszym razie zajde w ciaze ?

Gość Perw mobilna
Chłopakiem to on przestał być kilka lat temu. Stosunek z wytryskiem w pochwie podczas dni płodnych to statystycznie 25% szans na ciążę. Nie ma znaczenia, który to raz.

przed wszystkim który dzień cyklu czy się zabezpieczyliście a tak dodam że współżyjąc zawsze są szansa na ciąże i nie ważne który raz i czy dużo

Teraz sie pogubilam a nie chce mi sie liczyc bo nie mam przy sobie swojego kalendarzyka ;) wiem ze jakies dwa tygodnie temu skonczyl mi sie okres.... Wiem ze to nie mozliwe abym cokolwiek juz dzisiaj odczuwala ale caly czas mi sie odbija i tak jakby mi cos w brzuchu jezdzi i mi troche nie dobrze,ale to napewno przez stres co nie?

Dziewczynka z zapalkami. A co ty na to jezeli teraz ci napisze ze to bylo zaplanowane? Bo chcemy miec synka...

Wiem ;) ale ostatnio naprawde duzo myslalam i zaczelo mi zalezec na dziecku z tym facetem...

Gość Perw mobilna
To jest przerażające! I smutne.

Mozna to nazwac i w ten sposob,no bo nie wyobrazam sobie pozniej jak ja bym miala miec z 20 lat i moje dziecko bedzie mialo takiego starego tatusia ;) moj facet jest bokserem,zaczal mnie uczyc no ale jakby cos bedzie leciutka zmiana,wstrzymam sie to 9 miesiecy he a pozniej nauczy boksowac dzieciaka bo jak juz ma byc to synek hee bo w jego rodzinie to noramalne (ma duza rodzine) i kazdy robi synow :) rozmazylam sie troszku o ale taka ptrawda ja chce dla dzieciaka swojego jak najlepiej bo zamierzam sie o niego starac,a tatusia bedzie mial zabojczego no coz :D a z tym mezczyzna dziecko bdzie mialo wszystko .

Ale ciebie Prew mobilna nikt nie pytal o zdanie,dowidzenia. Bo jak zauwazylam to wszystkim tylko dopierdalasz.

Gość Gabryyyella
to ustaliliscie ktory to byl dzien cyklu w koncu??

Gość nie do uwierzenia
do zobaczenia na własne oczy. Tylko na forum kafeterii.

Gość Perw mobilna
16-latka po kilku miesiącach znajomości planuje dziecko z 33-letnim facetem... :o :o :o Dopierdalam, jak to ujęłaś, tylko głupim.

Gość Perw mobilna
Podejście do życia... Dziecko... O życiu to Ty jeszcze nic nie wiesz.

Po prostu pojawia się dużo pytan: - jak sobie wyobrażasz ukonczenie szkoly - jak widzisz swoją przyszłość - nie przeszkadza ci to, ze zachodząc w ciążę, w tej chwili, z tym facetem, bedziesz uzalezniona od niego w 100%? Jeżeli przestaniesz mu odpowiadać za kolejne 2 miesiace bedziesz zdana na łaske swojej rodziny. Nie jesteś w stanie sama utrzymać się na powierzchni. Zarobić na siebie, na dziecko, no po prostu nic. W skrócie CAŁE swoje życie opierasz w tej chwili na kolesiu, z którym jestes pół roku. Jak sądze "tylko" to szokuje Perwersje i innych :p