Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas1209120

OBE-wyjście z ciała

Polecane posty

Gość lukas1209120

witam,czy jest ktoś na tym forum co przeżył wyjście z własnego ciała? jak to jest? jak tego dokonać?

Gość jaaaak
po co chcesz to robić?

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa joł
W co jeszcze uwierzysz

Gość mata12
ja coś niedawno przeżyłam, lecz nie wiem czy o coś takiego się rozchodzi w tym temacie? Że widzi się swoje ciało jak leży w łóżku, tak?

Są też strony o porwaniach przez UFO i są równie wiarygodne :D

Gość lukas1209120
jestem ciekawy czy coś takiego jest możliwe,tyle osób twierdzi że doznało czegoś takiego

To jest zupełnie niemożliwe i były przeprowadzone badania nawet, okazało sie że to tylko majaki senne i wyobraźnia SORRY

Piotr B. dr dziennikarstwa joł -> oglądnij sobie "What the *BEEP*: Do we known" i "What the *BEEP*: Down the rabbit hole"

Gość lukas1209120
właśnie chodzi o coś takiego.kiedyś wujek opowiadał ze wyskoczył z ciała i zobaczył siebie jak upada...zaciekawiło mnie to. inni opowiadają ze po wyjsciu moga podróżować w dowolne miejsce

Lewiatan to nie są naukowe rewelacje tylko programy popularno-naukowe więc sie tak tym nie sugeruj

Gość jaaaak
jest możliwe,nieraz nawet we śnie można doświadczyć tego,ale samemu próbować dla zabawy odradzam

Ja rozumiem że kobiety to nawet w horoskopy i wróżki wierzą ale bycie facetem zobowiązuje do logicznego rozumowania co gorąco polecam :classic_cool:

Gość lukas1209120
mam jeszcze jeden temat do poruszenia... wreinkarnacja. w to nie wierzę ale czytałem że pewną amerykankę wprowadzono w stan hipnozy i wtedy mówiła po niemiecku,chociaż nie znała tego języka,a inna kobieta pod hipnozą mówiła po staroegipsku chociaż wcześniej nie słyszała takiego języka. to był niby dowód na to że kiedyś miały inne życie... co o tym myślicie?

Gość mata12
No więc takie coś się zdarza. Ja nigdzie nie podróżowałam :P Tylko miałam opcje zobaczyć siebie podczas snu. Z początku nie wiedziałam o co chodzi.. ;) Nigdy nie czytałam o tym stanie i nie wiedziałam co to jest za zjawisko. Powiem , że nic miłego widzieć siebie jak leży się, a jednocześnie jest się kimś innym. Próbowałam jako ta druga osoba obudzić siebie... żeby ten sen się skończył. Wiem, że gdy obróciłam się jako ta druga osoba niby w pełni świadoma, zobaczyłam dziwnego człowieka... w czarnej szacie ;) i strasznie się odbijało światło na niego... wtedy mówił do mnie "nie budź jej ". Mam nadzieje, ze juz nigdy nie doznam takiego zjawiska ;) choć to pewnie " zły sen"

Gość mata12
Ja myślę, że to może być prawdą . :) Tak jak niektórzy ludzie też mają, że zobaczą jakiegoś drugiego człowieka i od razu mają do niego jakiś wstręt... :) nawet jak go nie znają. ;) A niby jest to w takim sensie, że doskonale zna się tą drugą osoba, że mogło się mieć z nią kiedyś do czynienia ...

Jak czytam te niedorzeczności to aż mam ochote sie napić

Gość lukas1209120
dziwny jest ten świat. jest wiele nie wyjaśnionych zjawisk.

Na przykład które

Gość mata12
Ty akurat nie musisz w takie rzeczy wierzyć. :) Każdy wierzy w to co lubi, może poszukaj innego tematu dla siebie?

Gość lukas1209120
panie piotrku,napij się... nikt cie nie zmusza do czytania tych postów.

Macie racje, zostawiam was w oparach absurdu :D

Gość swduei2brheuv
Piszę całkiem poważnie. Kiedyś miałem sen z którego nie mogłem sie obudzić. Mogłem: unosić się, latać, jak Neo w matrixie. Ale nie mogłem go przerwać. Wymyśliłem w tym śnie że jeśli spróbuję się zabić pewnie się obudzę. Ale tu kicha nawet próba rozpędzenia się i uderzenia o ziemię nie przynosiły rezultatu. Wymyśliłem więc że skoro morę tworzyć w tym śnie co mi sie żywnie podoba to stworze sobie fajna laskę i będziemy sie zabawiać i cholera sen się urwał zanim zdążyłem ja rozebrać.

Gość mata12
i fajnie było?:P

Gość ja prawie,
tzn położyłem się i potem nagle poczułem, że unoszę się do góry, ale tylko chwile to trwało, zaraz potem uczucie, jakbym spadł i znalazłem się w zwykłym świadomym śnie, który akurat był kontynuacją snu z pierwszej części nocy, gdy mi się to przytrafiło miałem wtedy z 9 lat, nie ćwiczyłem, samo się zrobiło

Gość mata12
są różne zjawiska, np. kiedyś czytałam o tym jak rodzice własnych dzieci opisywały co pamiętają ze wcześniejszego życia ;)

Gość ja prawie,
ja w dzieciństwie przez wiele lat bardzo często miewałem, że tak powiem świadome koszmary, fałszywe przebudzenia, paraliże senne i stany zawieszenia pomiędzy snem, a jawą

Gość ja prawie,
teraz jest już dobrze, od kąd lekarz psychiatra zapisał mi leki