Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boogie Town

Ide se kiedys przez miasto a tu nagle zaczepia mnie pijak

Polecane posty

Gość Boogie Town

i mówie że chcialby se na bulke bo jest glodny. No to ja mu daje 1 zł. On podziekowal ale mowi że chcialby se jeszcze na papieroski takie lepsze .. no juz przegial :-O

Gość Boogie Town
no jakie chamstwo. to ja se pracuje codzennie po 12 godzin a tu jakis len smierdzacy chce fajki za darmo i jeszcze bezczelnie nie wstydzi sie powiedziec. a ja jestem szanowanym prokuratorem

Gość Nie liczylam na drapane!!!!
Często mam takie sytuacje,że zaczepiają mnie żule,kloszardzi prosząc na bułke,chociaż wiem że chcą na kieliszek chleba! W pobliżu znajduje się sklep spożywczy więc weszłam i kupiłam 2 bułki,dwa najtańsze serdelki i dałam.W oddali słyszałam same inwektywy pod moim adresem! No niech teraz któryś mnie zaczepi???! Zniżę sie do ich poziomu i zaczne rzucać chujami!! tak jak te lumpy 😠 [ wsciekly]

Boogie Town no jakie chamstwo. to ja se pracuje codzennie po 12 godzin a tu jakis len smierdzacy chce fajki za darmo i jeszcze bezczelnie nie wstydzi sie powiedziec. a ja jestem szanowanym prokuratorem :D :D :D :D :D :D Sorry, nie mogę się powstrzymać od śmiechu :D Słowa szanowany i prokurator wzajemnie się wykluczają :D🖐️