Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszę TO wiedzieć

Czy opłaca mi się kupić tego laptopa?

Polecane posty

Gość JoePitStop
Szukam z procesorem z dwoma rdzeniami.

Gość sddsdsfds
z takim oblesnym dziwskiem to ja bym u tego sprzedawcy nic nie kupila

Gość swduei2brheuv
Daj sobie spokój z Medionem. To lipa. Lepiej kupić np Dell za taką kasę też dwa rdzenie dostaniesz.

Gość swduei2brheuv
Daj sobie spokój z Medionem. To lipa. Lepiej kupić np Dell za taką kasę też dwa rdzenie dostaniesz. Będzie ciut starszy ale z pewnością dłużej pożyje.

Gość Muszę TO wiedzieć
Czekam na to aż mi ktoś doradzi a nie bezsensowne komentarze. Przede wszystkim jaki system mi na tym laptopie pójdzie i czy się opłaca,cena 750 pln nie jest wygórowana :)

Gość Muszę TO wiedzieć
Dzięki ,że doradziliście .:)) Z czystej ciekawości jaki system na tym laptopie pójdzie?

Gość swduei2brheuv
Powyżej XP nic lepiej nie instalować. Vistę możesz jeśli jesteś masochistką.

Gość JoePitStop
Win 7 spokojnie pojdzie.

Gość dokładnie, Dell z serii D6XX
jeśli nie masz zamiaru grać, tylko internet/edytor tekstu/arkusz kalkulacyjny to ubuntu 11.xx będzie na tym śmigać aż miło

kobieto Celeron to procek który był produkowany 6 lub 7 lat temu. dwa karta graficzna z 64 ram może nie uciągnąć xp-ka, nie mówiąc o tym że procesor graficzny jest jakiejś nieznanej firmy. trzy założę się że gniazda USB są w wersji 1.1 czyli już bardzo przestarzałe. lepiej za tą cenę kupić starego della a osiągi będzie miał o wiele lepsze niż to nowe, dosłownie, gów**

Gość jopp
tez mam dell i jest naprawdę dobry i kosztował 780 zł

Gość dokładnie, Dell z serii D6XX
mów takiej, żeby nie brała badziewia typu medion, a ta swoje

Gość Turrinarli
Levviatan - a sprzed ilu lat ma być w notebooku za +- 700zł? :D Najnowszą mają wrzucić? - do użytku "biurowego" będzie potrzebowała, co nie? :D Do PC możesz wrzucić Nvidia 8800 Ultra sprzed 5 lat i w Crysisa 1 pograsz na max. detalach. Ten 2 ma jakąś dziwną klawiaturę.

Gość Muszę TO wiedzieć
Jestem kompletnym laikiem w tej kwestii dlatego tutaj pytam,teraz przeglądam markę Dell. Leviattan może masz chwilkę ,żeby wejść na alegro i poszukać jakiegoś laptopa w miarę fajnego ,żeby nie miał grafiki i innych bajerów przestarzałych ?

jeśli ma mieć dobre parametry za 800 zł to tylko używka poza tym do pisania lepszy jest PC :P

Gość Muszę TO wiedzieć
A z używanych poszukasz mi coś w miarę okej? Proszę:)

Gość Turrinarli
Levviatan - słucham? Co za problem podpiąć klawiaturę od PC do notebooka? :D = masz to samo. Jak mogłeś napisać, że do pisania lepszy jest PC? ;)

Gość LEWIAAAA
Leviatan mam pytaie, bo widze ze sie troche na tym znasz. Mam laptopa Lenovo 3000 G530, kupiony jakies 3 lata temu. Od jakiegos miesiaca "skacze" mi obraz, tzn. jakby jakies zaklocenia byly ;/ wiesz moze co to moze byc? a i dodam jeszcze, ze zaczal sie bardzo nagrzewac ostatnio, tak jakby wentylator nie chodzil za bardzo;/

Turrinarli - tylko że 15 cali to mały monitor w porównaniu do 21- cali :P autorko - ja za jakość używek nie odpowiadam szukaj Dell-a lub Lenovo

Gość Muszę TO wiedzieć
Dzięki i tak mi pomogłeś, popatrzę na Lenovo. Gdyby nie ty to może nawet bym kupiła tego laptopa co nim linkowałam :)

Gość LEWIAAAA
yyy ale jak to zrobic? wiesz jak mialam stacjonarny to sobie budowe odkrecilam i tam przeczyscilam, ale laptopa nigdy otwieralam:) nie uszkodze niczego?

LEWIAAAA - to lepiej zanieś do kogoś kto się na tym zna i niech popatrzy na styki matrycy ;) Muszę TO wiedzieć - to bardzo stary laptop ale bardzo dobrej jakości :)