Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrreeek23latWROCLAW

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Dzwonie wczoraj do mojej dziewczyny, mieszkamy od siebie 360km, teraz jak nie ma studiów to w ogole się nie widzimy, wiec w rozmowie mowie jej ze na jej urodziny w sierpniu 15 mam dla niej niespodzianke- ona ze mam jej powiedziec, ze nie lubi niespodzianek,taka ucieszona, co jej kupiłem, ze chce wiedziec co mam dla niej, a ja ze do niej przyjade i ja gdzies zabiore, w góry , w jej okolicach bo nsam nigdy nie bylem, a ona ze nie ma czasu , ze to sie nie oplaca przyjezdzac, bo ona w domu mnie nie przenocuje a pewnie bede chcial zostac, a musze zrozumiec, ze jej rodzice na to nie pozwola

CO MAM O TYM MYSLEC

Gość Apasz:)
Hahahhahahaha :D:D:D i kto komu tutaj większą niespoździewankę zrobił :D

jak ja mam to odebrac teraz

Że nie chce Cię przedstawić swoim rodzicom :)

Gość pociesze cie
ze masz kupic jakis normalny prezent i przyjechac na kawe, posiedziec i znikac, pewnei na wspolne wypady jeszcze nie gotowa, a ty nei porafisz kupic kwiatow, normalnego prezentu i sie z dobrej strony zaprezentowac?

ale ja chcialem wiele razy do niej przyjechac ale ona ze jej rodzice sa bardzo surowi, nie chce aby mysleli ze juz sie bd pobierac itp. ze ona przedstawi ale pewnego meza

Wystroi samochód w balony, kup pierścionek i wjeżdżając do jej miasta trąb jak oszalały... niech ludzie wiedzą że jej luby przyjechał. Możesz też zabić świniaka i połowę zabrać jako prezent dla jej rodziców

Gość mojewakacje niebawem
to przyjedz nie pytaj ona pewnie tak mowi a jak orzyjedziesz to sie ucieszy i bedziesz spał na balkonie znia, albo w namiocie pod domem:) a ja myslałam ze ten prezent to slub albo pierscionek itp do 15 mozesz 100 razy jeszcze do niej przyjehac

Gość gggggggbgb
a moze zabierz ją gdzies na jakis wypad 2 dniowy,tylko wy

Gość mojewakacje niebawem
zabierz ja gdzies albo na festiwal\tera jets regge dredy sobie zrobcie kazimierz dolny miasto zakochanych, byllam;) wiele jest miesc..