Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mechanik z wyboru

jak założyć działalność gosp.-warsztat samochodowy

Polecane posty

Gość gość
Odpowiedni, zaufani dostawcy częsci typu http://turbosprezarki.com/ to podstawa w takiej działalności. Ważne jest to, by zamawiane części były zawsze dostarczane terminowo.

Gość AmandaD
Taki warsztat trzeba oczywiście odpowiednio wyposażyć. To podstawa sukcesu. Znam dobrze wyposażony sklep z częściami elektronicznymi, to MS Elektronik: http://mselektronik.pl/wyposazenie-warsztatowe . Zdecydowanie warto odwiedzić jeśli planujecie otwarcie warsztatu.

W internecie znajdziesz wszystkie potrzebne wzoryy dokumentów i podań! Przy prowadzeniu wlasnej działalności ważna jest organizacja pracy. Zastanawiałeś się już jak sobie to ułatwisz? Jest wiele programów stwprzonych właśnie do tego celu. Polecam tani system CRM. [ kamflex.pl/blog/47.program-do-warsztatu-samochodowego ] dostępny na iOS, Android, Windows Phone, jest nakierowany na klienta i jego potrzeby. Poczytaj o tym!

Gość gość
Jeśli będziesz zakładać, to polecam www.ehrle.sklep.pl znajdziesz tam m.in. niezbędne myjki ciśnieniowe które pomogą rozbudować twoja ofertę dla przyszłych klientów. :)

Gość gość
Jak się zakłada taką działalność to trzeba wejść w spółpracę z różnymi dostawcami . Ja mogę polecić dostawcę smarów i olejów www.ma-ta.pl z którym sam współpracuję a prowadzę też warsztat samochodowy i mi kiedyś tez ktoś ich polecił :)

Gość gość
Po wypełnieniu wszystkich formalności warto pomyśleć o dobrym wyposażeniu dla warsztatu samochodowego. Najlepiej jest posiadać jak najszerszą ofertę. Ja ostatnio zakupiłem sprężarkę od firmy www.unigoods.com.pl Polecam ich wszystkim z województwa Zachodniopomorskiego.

Gość gość
Założenie takie warsztatu to jedno. Trzeba się odpowiednio nagłowić, żeby znaleźć zaufanego i dobrego dostawcę części. Ja znalazłem tutaj www.motohurtownia.com.pl – hurtownia ze sprzętem najwyższej jakości. Naprawdę polecam!

Gość Jakieindustries2
Na pewno będą ci potrzebne dobre urządzenia które zapewnią wydajniejszą pracę ja kupiłem do swojego warsztatu urządzenia z http://tor-industries.pl/ i moi pracownicy są zadowoleni

Gość gość
Bardzo ciekawy pomysł na biznes. Sam prowadzę własny warsztat. Niedawno zakupiłem nową wagę samochodową od firmy www.mawag-wagi.pl. Jest bardzo dokładna i łatwa w użytkowaniu.