Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komp mi sie zyebau

kuwa, komputer mi sie zyebal, chyba sie zalamie

Polecane posty

Gość komp mi sie zyebau

jak odzyskac z laptopa wazne pliki?

Po pierwsze nie używać "brzydkich" słów. A pliki mozna odzyskac, wyjmujać dysk twardy z laptopa i podłaczając go do innego komputera.

Gość komp mi sie zyebau
komp sie wlacza, laduje kilka aplikacji tych co sie ladowalo na starcie, po czym nastepuje totalna zawiecha. strasznie sie grzeje szybko tez zauwazylam. jak probuje otworzyc managera zadan to wyskakuje komunikat o jakims bledzie zabezpieczen czy cos, po czym jak czekam to w koncu procek sie wylacza (bo przestaje migac diodka) i dupa. trzeba z palca wylaczac. restartowalam juz wiele razy. c9o zrobic?

Gość dsffdsfd
uruchom komputer w trybie awaryjnym, szczegóły w google :classic_cool:

Gość komp mi sie zyebau
on w ogole ostatnimi czasy sie bardziej grzal, mialam w planach go przedmuchac, i chyba to wlasnie zrobie, sprobuje. juz pal licho te filmy, muzyke czy ebooki ktore mam, ale kurna mac zdjecia i kilka wazniejszych plikow byleby odzyskac.

Gość komp mi sie zyebau
dsffdsfd myslisz ze wtedy nie zlapie zawiechy i zdaze zgrac te kilka waznych plikow na jakis nosnik? sprobuje w kazdym razie

Gość manio ciekawskiii =)
Zacząłbym od czyszczenia. Dobrze jest nawet bez otwierania, odkurzyć wiatraczki, wyloty i wloty powietrza. Może normalnie odpali i zrobić skany. Wirusy, trojany i inne paskudztwa. Ewentualnie ComboFix. Być może sam komputer jest ok? Ewentualnie próbować uruchamiać w trybie awaryjnym i z tego poziomu oczyszczać.

Gość komp mi sie zyebau
udalo mi sie tylko ccleanera wlaczyc ale po chwili dzialania on po prostu sie zawiesza, wszystko. dobra, w kazdym razie dzieki za pomoc, sprobuje najpierw go przedmuchac, otworze go tylko znajde srubokret do tych malych srubek :P i jeszcze z tym trybem awaryjnym sprobuje. system i tak bedzie do reinstalki, tylko zeby te kilka plikow sie udalo odzyskac i moje zdjecia, reszta moze isc sie yebac, ze tak powiem nieladnie.

Gość komp mi sie zyebau
zdjecia sa mi potrzebne do wstawiania na roksa.pl :classic_cool:

Gość komp mi sie zyebau
ugryz sie w doope podszywie :classic_cool: