Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juuz dosc

Pytam JAK ŻYĆ skoro NIE MA PRACY? dzień w dzień przeglądam ogłoszenia

Polecane posty

Gość księżniczka Króla Artura
pracy w marketingu gdzie sam musiz znaleść dostawce i odborce lub kupić za marne grosze i z zyskiem sprzeadać jest dużo bo to ciężka praca stresująca i mało kto się do niej nadaje atorko ja cie nie atakuje pamietaj tylko ze studia nie zagwarantuja ci pracy skoro teraz neie ma jej w twoim rejonie jak skonczysz studia za ciężko zarobione przez rodziców pieniądze tez jej nie bedzie!!!! lepiej się wyprowadzić , przenies do duzego miasta /założyc coś swojego nie czekaj na studia jak na wybawienie to nie jest ani cel ani środek

Gość Narzekają a pracować
Obsługujemy firmy i sklepy jak już, i nigdzie nie chodzimy takie rzeczy się załatwia w XXI wieku przez Internet, bo nasz zasięg to cała Europa .

narzekają jaka branża napisz coś więcej co trzeba spredać produkt usługe wiaże się to z TLS??

Gość spóźniłaś się już taki jeden
idiota co gościł JarKacz zadał Tuskowi to pytanie. Kup se tabaki.

Gość mam juuz dosc
wlasnie o to chodzi, ze chce znalezc prace i miec kase na szkole a ten zawod, na ktory mam zamiar pojsc interesuje mnie i w kazdym miescie mysle, ze prace dostane.

to autorko wytrwałości ;) ja swojej praccy w wymarzonej branży szukałam (to czas na przebranżowienie ,na naukę, oswojenie znalezienie firmy itp)3 lata dziś się udało a to co chce robić odkryłam przypadkiem ale już po tygodni wiedziałam ze to moja bajka

Gość Narzekają a pracować
żadne TLS , normalna hurtownia , zabawki dziecięce