Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje :):)

fajne miejsca do zwiedzenia?

Polecane posty

Gość wakacje :):)

hej mieszkam w lodnynie. niedlugo 3 rocznica slubu i chcielibysmy chociaz na weekend sie gdzies z mezem wyrwac. mamy male dziecko ale jest mozliwosc zostawienia z ciocia ostatecznie. znacie jakies fajne (w miare nie drogie)romantyczne miejsca w angli???co jest warte zobaczenia w tak krotkim czasie...

Gość Plenerowa Kochanka
Moj domek w stylu cottage jest romantyczny i piekny. Nie znajdziesz takiego pieknego miejsca na calym swiecie. Czardzuje 50 za nocke + breakfast of course ol je! :)

Gość wakacje:):)
hmm taaa a gdzie ten domek jest? i co tam mozna zwiedzic??? 50 za noc za pokoj za osobe? bo jak na caly domek to podejrzanie tanio:P

Gość Plenerowa Kochanka
Moj domek jest w Cradiff. Tzn tak zupelnie nie jest jeszcze "moj", w zasadzie mojego konkubenta :) Zapraszam do nas, u nas nie bedzicie sie nudzic. Alkoholu zawsze pod dostatkiem, lubimy sie dobrze zabawic :) Zwlaszcza ja, bo chlop musi do pracy zapinac, zeby na nas zarobic :) wiec on az tak czesto nie pije, za to ja jade rowno :)

Gość a moze...
York? Podobno urocze miasteczko i sporo do zwiedzania, a i nie tak daleko od Londynu?...

wakacje :):) York to faktycznie ciekawe miasteczko, bardzo urocze A moze Korwalia? Troche daleko, ale za to jakie widoki...