Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plenerowa Kochanka

Brak Plenerowej Zdesperowanej na kafe? lol

Polecane posty

Gość Plenerowa Kochanka
Konkubina chyba znowu sie nachlalas? Idz juz spac, alkohol nie wychodzi ci na dobre ;)

Gość Plenerowa Kochanka
Konkubino, twoja matka tez alkoholiczka tak jak ty?? jezu wspolczuje. A ojciec tez pije? I bil pewnie tez? jakas ty biedna moje dziecko... :)

Gość do Plenerowa kochanka
Kobieto jesteś nieźle pojebana i chyba dobrze już napierdolona:O Zazdrośnica jakich mało.Zycie ci się nie ułożyło,ze tak napierdalasz na innych.....zal cie głupia cipo niedoruchana.

Gość Plenerowa Kochanka
Konkubino ale moja rodzina nie ma problemow z alkoholem tak jak ty. dlaczego przypisujesz innym swoja wlasna patologie? zwierz mi sie z tego natychmiast albo napuszcze na ciebie ROR i sie skonczy zabawa no i pojdziesz spac z podwinietym ogonem jak zawsze.. :)

Gość Plenerowa Kochanka
Niestety ale uwazam, ze konkubina zazyla jakichs srodkow odurzajacych. Narkotyzuje sie biedaczka, jej matka chleje, a ojciec bil pasem. I ona przyszla szerzyc te patologie po pakistanskim kraju. W dodatku zwolala cala bande pomaranczowych nickow, jako ze piszace w jej obronie... pewnie z tego samego ip... i jak tu nie targac z tej konkubiny? no jak? ahahahahahah

moja rodzina nigdy nie miala problemow alkoholowych, moich rodzicow nie widzialam w zyciu pijanych, sama pije okazyjnie, ostatni raz upilam sie tak zeby widac bylo po mnie jakies hmm.. 6 lat temu? po co ja ci sie tlumacze.. teraz to juz sie staczasz z poziomem twojej wypowiedzi.. idz juz spac parweniuszu wsiowy :)

Gość Plenerowa Kochanka
Dobranoc blacharko ty moja 🖐️

Gość openthedoor
a czy ty kiedys plenerowa nie pisalas juz na ogolnym ze cala ta twoja osoba to sciema i ze pracujesz w polsce wlasnei piszac takie glupoty?