Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plenerowa Kochanka

Brak Plenerowej Zdesperowanej na kafe? lol

Polecane posty

Gość Plenerowa Kochanka

Cos ostatnio rzadko widze plenerowa konkubine na kafe. Moze w koncu postanowila nalezycie zajac sie dzieckiem i domem? :)

Gość torpedowanie-wrogich-jednostek
bzykała się w plenerze z revolverem chlop odlozył wiec lornetke której normalnie z rak nie wypuszcza i ktoś mu ja zayebał teraz szukają :classic_cool:

Gość Plenerowa Kochanka
ahahaha mozliwe mozliwe, w koncu to "ambitne" dziewcze a bez latarki zle, no nie?

Gość Plenerowa Kochanka
o sorry, lornetki niby szukaja, chociaz cholera wie, czy lornetki czy latarki :P

Gość Plenerowa Kochanka
O, przyszla :) Chyba dzieciaka juz polozyla :) Kochana zdesperowana konkubino, my ciebie znamy bardzo dobrze, poniewaz otworzylas sie na tym forum niemlze jak twoja vagina podczas porodu ;) Za duzo paplasz jezorem o sobie a potem sie dziwisz, ze kazdy toba poniewiera? :) :) :)

Gość Plenerowa Kochanka
Spoko :) W takim razie plenerowa konkubina otworzyla sie na forum jak jej brzuch podczas cesarki :) czyli jednym slowem mowiac : wywalila wszystko na wierzch. :)

Gość jhgfdllllllllllll
powedzcie co wiecie,bo chce ja tez poznac :D wimy juz ze cesarke miala,czyli ma tez dziecko..

Gość sianoosianoo
Laska glupia nie jest,powiedziala wam tyle ile chciala powiedziec ,aWy sie jaracie :D:D wyzywacie i wymyslacie co sie da :D

najlepsze kawalki zostawilam dla siebie, ale takim glabom jak autor/ka wystarczy wiadomosc ze mam dziecko czy mialam cesarke zeby sie podniecic. pewnie sie bredzlujesz jak czytasz moje posty :)

Gość Plenerowa Kochanka
Bredzlujesz? Na ktorej dyskotekowej remizie uslyszalas to slowo? Och malenka, ty tu nam wszystko juz o sobie napisalas, skad jestes, ile masz lat, zdjecia swoje wstawiasz, gdzie studiowalas, o swoim konkubencie to juz tutaj tyle pisalas, ze glowa mala :) Widac, ze nasz forumowa "gwiazdeczka" w realu jest niewysluchana i tutaj musi sie komus pozwierzac. Oj, oj, oj :)

Gość Plenerowa Kochanka
jhgfdllllllllllll Napisz do niej na fejsa jak chcesz ja poznac, jest latwa i chetna wiec mysle, ze nie bedzie problemu na jakis maly sexik z plenerowa konkubina. Ale ona chyba lubi troche kasiastych, no wiesz, blachary tak maja :) Wiec bez kasy nie podchodz :)

Gość sianoosianoo
:D no ale to tyle??

a co wiesz o moim facecie? napisz prosze cos poza suchymi faktami... :) moze gdzie pracuje napiszesz? albo moze napiszesz gdzie ja pracuje i ile zarabiamy? albo moze napisz jak ma na imie moj facet? albo moje dziecko?

Gość jhgfdllllllllllll
dzieki,wole panow :D

Gość ktosiasamosia
Mam na imie Jolka,mam 24 lata,mieszkam w Londynie,mam dziecko ktore jest w tej chwili w Polsce. Pracuje w centrum w sklepie,nie mam faceta,lubie truskwaki,kolor pink,lubie sex. Zdjecie wrzuce jak zaczernie nik. Znacie mnie juz co nie :P

Gość Plenerowa Kochanka
Guzik mnie obchodzi jak ma na imie twoj konkubent ale dla przypomnienia ci napisze, bo widze ze konkubina sama zapomniala juz co tu wypisywala na kafe. Konkubent ma na imie Rhys chyba a dzieciak Ollie . Ech, idz sobie popisz w pamietniczku czy cos, maniaczko internetowa pusta jak dzwon :/ :) :) ;)

Gość ktosiasamosia
guzik cie obchodzi ale kurwa pamietasz :D:D debil

Gość Plenerowa Kochanka
Wlasnie Konkubino, malo cie bylo ostatnio widac, zaniepokoilismy sie czy czasem nie przypomnialas sobie odziecku, jakichs domowych obowiazkach i zapomnialas o swoim interetowym pamietniczkowym kafe. Ale widze, ze wrocilas, palce swedza, i vagina pewnie tez cie swedzi ? :P Musisz sie przeciez jakos wyzyc ;P

ludziom sie wlasnie wydaje ze kogos znaja po tym co oni o sobie napisza.. jeszcze ani razu nie zdazylo mi sie zebym pisala tutaj o swoich problemach a zdarzyla mi sie w miedzyczasie np. zmiana pracy, problemy w rodzinie itd. kafe to nie miejsce na zwierzenia, o tym to ja wiem od samiuskiego poczatku. polska to kraj zazdrosnikow i plotkarzy.

Gość Plenerowa Kochanka
Ktosiamosia Konkubina chciala, zeby jej napisac to ma :) To bardzo prosta kobiecina w rozumowaniu, typowa wiejska blachara z orlim nosem :)

Gość Plenerowa Kochanka
Konkubino, ale kto i czego ci zazdrosci? Prosze napisz mi, zwierz mi sie, chce znac twoj problem. Kto ci zazdrosci, to pojde i normalnie w leb strzele :)

i ide o zaklad ze pokusilas/es sie o poszukanie mnie na facebooku, pewnie do goggle tez sie zajrzalo, pewnie zdjecia zapisane gdzies na dysku.. tacy jak ty sa moim chlebem powszednim. obiecuje dostarczanie ci wielu wiecej wrazen!

oj zdarzaja sie i tacy.. byle komus sie lepiej powiedzie, byle nawet masz lepsza sukienke a ludzie zrobia wszystko zeby cie osmieszyc tym samym wyladowujac swoja frustracje. zycze ci milego zycia, trzymaj sie i sie juz tak nie denerwuj 🖐️

Plenerowa -> nie prościej olać niektóre tematy/osoby? Nie musisz się przecież z niczego tłumaczyć. Jeśli będziesz chciała to możesz opisać co chcesz na forum. Internet jeszcze (na szczęście) jest miejscem gdzie możesz pisać i myśleć co tylko chcesz.

Gość Plenerowa Kochanka
Podsycenie ognia zdarza sie zwykle osobom inteligentniejszym, ty nalezych do tych z rodzaju pustakow, droga konkubino. Zdjec nie musze zapisywac na dysku, nie przeginaj, brzydka jestes jak noc. Chyba zapomnialas, ze sama wstawialas tutaj zdjecia i imiona swoich tez pisalas :) Skleroza czy za duzo alkoholu? :) Dalej uwazasz, ze tobie "sie lepiej wiedzie"? Oj ty moja biedaczko glupiutka jak but :) :) :) Wyrwala sie ze wsi do pakistanskiego kraju, ma ryzego konkubina z ktorym zaciazyla zeby go przy sobie przytrzymac i mysli, ze my jej zazdroscimy takiego dobrobytu. Jezu, widzisz a nie grzmisz! lol