Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laotia

dzis miałam miec diete

Polecane posty

Gość laotia

a zjadłam tyle kawa z cukrem 2 plastry sera zóltego 1 kiełbasa morlińska ponad pol kilo winogron 2 brzoskwienie 2 lody o smaku mango ( sorbety razem 250 gr ) 2 kromki ze skwarkami ( taki mialam smak ze musialamn) 2 palsty szynki 4 kromki z dzemem, 4 łyzki cukru 2 palstry szynki zupa goracy kubek taka w kubku nie w torebce jeszcze kawa z cukrem szklanka soku z zcarnej porzeczki z cukrem i woda mineralna ok 2 litra i ja mam schudnac? i tak codzien

Gość laotia
mam wakacje i myslalam ze do szkoly pojde szczupła a tu chyba na odwrot

Gość ahhhhhahahahaha
gdzie to ci sie zmiescilo?

Gość laotia
teraz jem znowu sama szynke musze znaleac diete na ktorej sie je i chudnie moze sb albo dukan

Gość laotia
ja miesa nie lubie jedynie czasem zjem wedline ale nie codziennioe, akurat tak wyszlo wczoraj ze troche zjadlam ale nie duzo

Gość laotia
tzn nie lubie miesa takiego na obiad tylko te wedliny jakos zjem

Gość oh kochana mam to samo
Wczoraj zjadłam sniadanie 5 kromek chleba(razowego) z wedlina,serem,pomidorem,margaryną+herbata z miodem kawa 2xbanan,3 kromki chleba z rodzynkami obiad:potężna porcja ziemniakow z kielbaskami obsmazanymi,do tego surowka z kapusty kiszonej kolacja 6 kromek chleba z wędliną i serem tak sie nażarłam tymi kanapkami,ze zasnelam po północy ALE JA SIE ODCHUDZAM!!

Gość a;lasms c tralala
jaka masz diete?

Gość lajla90
Ja dziś miałam iść na diete,a zjadłam już 8 pierogów, 3 naleśniki, suszi,krewetki w ciescie i lody. Od ponad miesiąca codziennie to samo.

Gość alkokola
ja tez tak mam , choc dzis tylko kawe i herbate wypiłam i mysle nad dieta tylko ciekawe na jak długo

Gość alkokola
haha no do tej pory wytrzymalam najpierw zjadłąm owsianke i jajecznice z 2 jajek ( mial byc dukan)\ a teraz zjadlam pare kromek z dzemem i laske wieprzowej kielbasy uffff , paranoja