Gość laotia Napisano Sierpień 5, 2012 a zjadłam tyle kawa z cukrem 2 plastry sera zóltego 1 kiełbasa morlińska ponad pol kilo winogron 2 brzoskwienie 2 lody o smaku mango ( sorbety razem 250 gr ) 2 kromki ze skwarkami ( taki mialam smak ze musialamn) 2 palsty szynki 4 kromki z dzemem, 4 łyzki cukru 2 palstry szynki zupa goracy kubek taka w kubku nie w torebce jeszcze kawa z cukrem szklanka soku z zcarnej porzeczki z cukrem i woda mineralna ok 2 litra i ja mam schudnac? i tak codzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laotia Napisano Sierpień 5, 2012 mam wakacje i myslalam ze do szkoly pojde szczupła a tu chyba na odwrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhhahahahaha Napisano Sierpień 5, 2012 gdzie to ci sie zmiescilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laotia Napisano Sierpień 5, 2012 teraz jem znowu sama szynke musze znaleac diete na ktorej sie je i chudnie moze sb albo dukan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 Chyba bardzo lubisz mięso :P. SB jest fajne, możesz spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laotia Napisano Sierpień 6, 2012 ja miesa nie lubie jedynie czasem zjem wedline ale nie codziennioe, akurat tak wyszlo wczoraj ze troche zjadlam ale nie duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laotia Napisano Sierpień 6, 2012 tzn nie lubie miesa takiego na obiad tylko te wedliny jakos zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oh kochana mam to samo Napisano Sierpień 6, 2012 Wczoraj zjadłam sniadanie 5 kromek chleba(razowego) z wedlina,serem,pomidorem,margaryną+herbata z miodem kawa 2xbanan,3 kromki chleba z rodzynkami obiad:potężna porcja ziemniakow z kielbaskami obsmazanymi,do tego surowka z kapusty kiszonej kolacja 6 kromek chleba z wędliną i serem tak sie nażarłam tymi kanapkami,ze zasnelam po północy ALE JA SIE ODCHUDZAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a;lasms c tralala Napisano Sierpień 6, 2012 jaka masz diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Sierpień 6, 2012 Ja dziś miałam iść na diete,a zjadłam już 8 pierogów, 3 naleśniki, suszi,krewetki w ciescie i lody. Od ponad miesiąca codziennie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkokola Napisano Sierpień 6, 2012 ja tez tak mam , choc dzis tylko kawe i herbate wypiłam i mysle nad dieta tylko ciekawe na jak długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkokola Napisano Sierpień 6, 2012 haha no do tej pory wytrzymalam najpierw zjadłąm owsianke i jajecznice z 2 jajek ( mial byc dukan)\ a teraz zjadlam pare kromek z dzemem i laske wieprzowej kielbasy uffff , paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach