Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony Tomek

Prosba o pomoc w tlumaczeniu

Polecane posty

Gość zielony Tomek

Witajcie, Prosze o pomoc w przetlumaczeniu paru zdan z j polskiego na angielski. Staram sie o prace i tlumaczenie to jest mi potrzebne do aplikacj. Niestety moj angielski nie jest jeszcze tak dobry mimo nauki. Ubiegam sie o prace domestic assistant. Moim celem jest stala praca ktora pozwoli mi rozwijac sie i nabywac nowe umiejetnosci. Uwazam, ze moge ubiegac sie o to stanowiski poniewaz moje cachy charakteru: pracowitosc, odpowiedzialnosc, przyjazne usposobienie,pozwalaja na zufanie do mnie ze strony pracodawcy. Jestem dyspozycyjny, potrafie pracowac w zespole, latwo nawiazuje kontakty z ludzmi. W wypelnieniu tej pracy pomocna mi bedzie srednia znajomosc jezyka angielskiego.

Gość sadasdsf
jak ty nawet podstaw nie znasz...

Gość zielony Tomek
rozumiec duzo rozumiem, tylko mam problem z gramatyka, mowieniem i pisaniem prosze o pomoc w przetlumaczeniu

Gość pomocna rekaasd
I apply for a work of domestic assistant. My goal is a permanent job that allows me to grow and acquire new skills. I think that I apply for this position because my cachy character: diligence, responsibility, friendliness, allow me zufanie from the employer. I am available, I can work in a team, build new relationships easily with people. To carry out this work will be helpful to me an average knowledge of English.

Gość zielony Tomek
dziekuje, a google tlumacz nie tlumaczy poprawnie juz probowalem

Gość zielony Tomek
???

Gość qwqwwqe
czego cchesz przeciez ci przetlumaczyla?

Gość Ania z zielonego...
I am applying for a Domestic Assistant post. My aim is a permanent job which will allow me to improve and achieve new skills. I consider myself a perfect candidate due to my personal characteristics: diligence, responsibility, friendly approach allowed me to gain trust from employers. I am flexible, able team worker and establish new relations with ease. In doing so my good English language will be advantage.

jeśli masz średnią znajomość angielskiego sam byś to napisał, nawet z pomocą google translate

Gość zielony Tomek
bardzo dziekuje za pomoc Aniu z zielonego