Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astra addadaa

czy mężczyznom podobają się nieśmiałe kobiety?

Polecane posty

Gość astra addadaa

j.w.

Gość To ja!!!!
Myslę że tak;)

Gość Nsj
Tak, są boskie, masz szczęście być taką? A z biegiem czasu nie odkrywasz się coraz bardziej?

Gość astra addadaa
potrzebuję czasu, żeby się przed kimś otworzyć. Zauważyłam, że jestem pewniejsza przy otwartych facetach, a przy tych nieśmiałych dalej jestem nieśmiała, choć to zależy, bo gdy facet jest nieśmiały, ale w jakiś sposób mi się podoba, to staram się z całych sił, by się przy nim otworzyć :)

Gość Nsj
Może przy tych otwartych jest tak, że oni cały czas gadają o sobie i de facto Ty nie musisz się otwierać? ;) A jak facet nieśmiały = spoczywa na Ciebie większa rola osoba "mówiącej" - no to wtedy może być gorzej ;)

Gość rozruchana BLOND śmiechulinka
Starzy kawalerzy tylko czekają by je wyruchać mocno!

Gość astra addadaa
w zasadzie przy panach-gadułach nie mam czasu, żeby wtrącić choć słowo, są tak zajęci sobą, że... :D Przy nieśmiałych staram się dać coś od siebie, przy takich otwieram się stopniowo ;)

No właśnie, tak mi się wydawało, a na dłuższą metę to mogłabyś być z takim facetem - gadułą, który nie potrafi się w Ciebie wsłuchać?

Gość astra addadaa
no właśnie nie wiem, bo czasem czuję się jak ktoś "zbędny", tzn. taki mężczyzna sobie gada gdzieś obok, nie wiem czy do mnie czy bardziej do siebie samego, i po prostu odczuwam wręcz samotność i niezrozumienie. A nieśmiały przynajmniej przeanalizuje wszystko co powiedziałam, chyba bardziej potrafi słuchać..

No nieśmiały pewnie przeanalizuje, ale czy wtedy nie jesteś zamknięta, bo wiesz, że on analizuje i boisz się o sobie mówić? ;)