Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luki999809

tatuaz przedramienia

Polecane posty

Gość luki999809

macie jakis pomysl.

Gość bogzaplacw
wzor przedramienia

Gość nie masz pomysłu
to po co chcesz zrobic?? bo modne?? bo będziesz cool? stuknij sie lepiej tatuaż ma sie w glowie przez lata i dopiero "przekłada" sie go na skóre a nie: a zrobie sobie tatuaż a co, dajcie pomysł :o żenułaaa

Gość Koleś123
„Nie będziecie nacinać ciała na znak żałoby po zmarłym. Nie będziecie się tatuować. Ja jestem Pan! (Księga Kapłańska 19.28). tatuaż to zbeszczeszczenie swojego ciała

Gość luki999809
filozof sie znalazl. od dawna chciałem miec tattoo ale nie mam pomyslu. a jesli nie chcesz pomoc tylko piszesz nie na temat to nie pisz wcale

Gość komunikacja miejska
koleś123 - takiś religijny? to ciśnij do kościoła a nie walisz cytatami z niepotwierdzonych i nieaktualnych źródeł. spytałam się kiedyś księdza, czy w biblii jest coś na temat modyfikacji ciała. odpowiedział mi ciszą nie poruszając więcej tego tematu. od katechetki ze szkoły dowiedziałam się, że nie ma. i przy okazji kochani fanatycy cytatów z pism świętych: skoro tak jesteście religijni to czy uważacie, że Bóg byłby zdolny do oceniania ludzi? po co ta gadka, że wszystkich kocha, skoro miałby po śmierci oceniać nas po wyglądzie. liczy się to, jak żyłeś na ziemi, a nie jak wyglądałeś. jeśli się człowiek dobrze czuje w ciele z tatuażami to chwała mu za to! co do dziarek. tatuaż to ważna decyzja w życiu, bo trwała. nie warto więc szukać pomocy w internecie. to powinno być dla ciebie osobiste, coś co dla ciebie coś znaczy ewentualnie wizualnie ci się podoba. ale pytać kogoś o radę i to jeszcze w internecie to trochę głupota gdyż każdy ma inne gusta. jak nie masz pomysłu skocz do jakiegoś salonu, pooglądaj szablony, poszukaj trochę jakiś zdjęć w internecie z wzorami które cie interesują. tatuaż to rzecz osobista ;)