Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniesmaczonaNiunia

MOJ FACET PALI PAPIEROSY GDY JA JEM!!;/

Polecane posty

Gość ZniesmaczonaNiunia

Witam mam taki problem i nie wiem jak go rozwiazac;( Notorycznei gdy jemy posilek..razem w 1 pomieszczeniu, moj mezczyzna po wczesniejszym zjedzeniu -nie zwraca uwagi na to ze ja jeszcze jem;/ i zaczyna palic papierosy. Tak mnie to denerwuje ;( Na dodatek jestem w ciazy... i wychodze z pokoju gdzi erazem siedzimy..ale gdy jeszcze jem.. to mam latac w polowie posilku i wychodzic..? Mowie mu zeby tak nie robil krzycze-ale do niego nic nie dociera! Mowi ochh Mysia nie zuwazylem ze jeszcze jesz... 100% ignorancji z jego strony..

sama sobie takiego wybrałaś.coś czuję, że niedługo sama będziesz wychowywała jego dzieciaka.

niby lepsza siła argumentu, niż argument siły...ale jakby w łeb dostał i połknął ten papieros to by się nauczył....

Gość 1234567890cenacena
haha prowo jak nic, nie ma takich idiotek

Gość wheidfhw
więc twierdzisz że to PROBLEM XD

Gość ZniesmaczonaNiunia
Chyba napisalam ze jemy w pokoju! I nie zadne prowo... kazdy temat jaki wydaje wam sie dziwny to odrazy tak piszecie.. nic nie wnoszac do tematu;/ Nie chcesz nie odp proste

Gość czary_mary_goka
to może jedzcie osobno? on w salonie a ty w kuchni czy na odwrót

Gość ZniesmaczonaNiunia
Ale to nie podziała on chce palic na siedzacow w jednym z pokoi - i czesto tez tam razem jemy poprostu...

Gość czary_mary_goka
pomijajac to jakim debilem trzeba byc zeby palic przy ciezarnej kobiecie? i to swojej partnerce, bezmózgia totalna

Gość czary_mary_goka
powiedz mu, że jak urodzi sie chore dziecko to bedzie tylko i wyłącznie jego wina.

każdy palacz tak robi, nie patrzy na innych że jeszcze jedzą tylko palą, a jeszcze jak się im zwróci uwagę to się debile rzucają