Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona_mięta

OBŻARSTWO

Polecane posty

jak odwrócić swoją uwagę od jedzenia? co robić gdy nie jestem głodna tylko mam na coś ochotę? jak powstrzymać się od obżarstwa?

Może to banalne ale opij się wody (2-3 szklanki). Umyj potem zęby i żuj gumę (ale nie jakąś słodką). Jak to nie pomoże to zjedz sobie kilka rzodkiewek. Ja tak kiedyś robiłam ale po tygodniu-dwóch mija wieczorny głód. Zostaje tylko takie lekkie uczucie głodu.

Gość kpopllnv
Gumy nie polecam bo pobudza srodki trawienne i czuje sie glid no i.zaczynasz jesv

Gość ----Luna
Sprobuj metody Montignaca, albo jakiejkolwiek diety niskoglikemicznej. Jestem obzartuchem i tylko ta dieta na mnie dziala, bo zapobiega duzym wahaniom cukru we krwi = likwiduje wilczy apetyt. Przede wszystkim uwazaj na weglowodany, biale pieczywo zamien na razowe, makaron z maki durum smakuje jak normalny, zastap ziemniaki kalafiorem itp. Wujek Google pomoze. Jak sie zastosujesz, to masz jak w banku,ze napady glodu zmaleja, wrecz stracisz apetyt.

Gość pal;sdmncv
na mm je sie specjalne pieczywo ktore spełnia wymogi ,a nie razowe zwykłe albo sie piecze