Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinafeldberg

Jak pomóc mojej koleżance

Polecane posty

Gość karolinafeldberg
annnnnniika zapomniałaś zmienić pseudonimu - podszyw nieudany

Gość dodam jeszcze
Bo widzisz ztego co napisalas to dziewczyna ma jakis problem, z ktorym nie moze sobie poradzic, i o ktorym nie chce mowic. Nic nie wskorasz jedyne co to mozesz ja zapewnic ze zawsze jestes w poblizu gdyby potrzebowala pogadac. Zastanow sie czy cos szczegolnegow jej zachowaniu Cie niepokoi? Czy mowi co sniepokojacego?

Gość karolinafeldberg
Nie ma rodzeństwa, a jej rodzice 5 lat temu zginęli w wypadku samochodowym

Gość karolinafeldberg
nie ma myśli samobójczych jeśli Ci o to chodzi (przynajmniej nie mówi o tym głośno). Wielokrotnie jej to powtarzam, ale widzę, że te wahania nastroju są coraz częstsze, naprawdę się nie pokoję

Gość dodam jeszcze
Mysli samobojcze, cos co wskazywalo by, ze zyje w swoim wlasnym swiecie, urojenia, co prawda napierwszy atak shizofrenii troche pozno ale zawsze, a moze cos bierze?

Gość karolinafeldberg
Jeśli chodzi o używki to nic z tych rzeczy, nigdy nawet nie zapaliła papierosa. Wydaje mi się, żadnych urojeń nie ma, gdyby to miało miejsce napewno zorientowała bym się

Gość dodam jeszcze
To pozostaje Ci przyjac, ze chodzi o jakis problem, z ktorym chce poradzic sobie sama, zapewnic ja ze gdyby chciala pogadac to zawsze moze z Toba i dac jej spokoj na jakis czas, moze samo sie wyjasni. Spokoj w sensie nie wypytywac.

Gość kaajaczek
no ale dziewczyna powinna sie komus wygadac, jesli nie kolezanka to moze faktycznie psycholog powinien z nia porozmawiac

Gość dodam jeszcze
Ale jesli dziewczyna nie chce na chwile obecna gadac to do psychologa podstepem jej nie zaciagnie.