Gość magdusiadysiusia Napisano Sierpień 5, 2012 Witam. Mam 14 lat, i od paru albo parunastu dni mam ból brzucha, a właściwie podbrzusze. nie potrafię dokładnie określić, jaki ból, ale wydaję mi się że po lewej stronie. występuje także, biała wydzielina z pochwy, bez zapachu, ale takie grudki lekkie. bolą mnie piersi i plecy, nad tyłkiem, i myślałam że za nie długo dostane okres, ale nie dostaję już, i wydaję mi się że ten ból to już jest od ponad tygodnia. boję się że może jestem w ciąży, bo nie jestem już dziewicą, ale zabezpieczam się. tylko raz z moim chłopakiem jakieś 3 tygodnie temu, leżeliśmy i zaczeliśmy się pieścić, i on we mnie weszedł na chwilę bez kondoma, ale włożył i wyjął, i jego członek był suchy. i ten ból podbrzusza to jest taki okresowy, nie boli przez cały czas. więc pytam czy to możliwe że jestem w ciąży, lub czy to możliwe że to ból owulacyjny, i boli mnie aż tak długo przed okresem? plus ; moje miesiączki są nie regularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach