Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee czyżby ukochana była

Mój facet napisał do byłej że...jakby była nauczycielką to wszyscy śliniliby się

Polecane posty

na jej widok:O

czy może ja nie współczesna i takie komplmenty to normalka?

Gość ksiaznicca
moze chciał ja pocieszyc... troche jakos tak ...bo jakby była lekarka to by sie slinili bardziej? co ma zawod do slinienia? albo jest sie atrakcyjnym albo nie

Gość ksiaznicca
niejasne to? np stroj pielegrniarki jest sexy..i wtedy jakby napisał jakbys była pielegniraka kazdy by sie slinil.. ale nauczycielka? jaki to stroj? fartuch granatowy, uniform?

Gość ksiaznicca
kidmanka ma racje..same slowo slinic.. no ale czy na przedszkolanke sie ktos slini? nie na nauczycielke tez nie raczje policjantka mini stroj itp pielegrniarka czy sweardessa..

gadali o studiach. Ona napisała, że chciała być nauczycielką w klasie maturalnej. I wtedy on to napisał. I dodał, że kiedyś miał polonistykę o niezłym tyłku i nogach, bardzo mu się podobala:O

Gość ksiaznicca
no ale niekazda nauczycielka jest sexy. Moze była nia ta co go uczyła polskiego, ale czy ta była taka bedzie? nie wiadomo. To raczje wyglad ubior udora o tym decyduje nie ubior.. ja miałam sliczna babeczke do histy. Jak misss uroda niepowtarzalna jaki mózg. I dalej mimo 43 lat dobrze sie trzyma bo ja widuje. no niewiadomo co myslec, chyba przegial mintaja ma racje. Bardziej doijajyc by był tekst z sexy pielegnirka bo kazdy ma takie fanatzje.

Powiedz po co Ci mężczyzna, który prawi tak natarczywe komplementy innym kobietom? Nie chodzi tu o zazdrość, ale o brak taktu.

Gość moze facet sie pogubil
co komu ma okazywac? tez tak bywa

Gość moze facet sie pogubil
brak taktu..i lojalnosci.. jesli jego zona tak nie robi on sie powinien stuknac. tylko ze dla mnie rwniez nauczycileki sa aseksulane jako zawód i jako osoby a co dopiero kobiety czesto chodza workowato itp.

Gość popieram kidmanke
.

Ciekawe co by powiedział gdybyś Ty napisała swojemu byłemu że gdyby chodził po plaży w samych majtkach i akurat by miał erekcje to wszystkie kobiety by się śliniły. Hahaha jego mina- bezcenna. Ale lepiej nie próbuj- zachowaj klasę ;)

Gość xgkxgzz
A po cholerę on do byłej pisze?????

Gość japierdolekurwamać
dfer

On zdecydowanie najlepsze zdjęcie na awek jak do tej pory Ona jeśli to komplement to cóż, dziękuję On no tak. bardzo dobrze na nim wyglądasz co tam ciekawego porabiasz ostatnio? Ona wróciłam do tej figury co na zdjęciu więc mam nadzieję że tak jest... ja od sierpnia poważną pracującą osobą staję się w końcu staż Ona a teraz staram sie odpoczac\ On to szacun. fajnie, że się starasz 2012-07-17 22:23:17 mgr, prawko, staż. same dobre rzeczy Ona choć fakt, ja i powaga to dwie inne sprawy jak mówią znajomi Ona i jeszcze zaczynam nową szkołę... On a czyli siedzisz w nazwa miejscowości naszej Ona tak, a Ty? jak tam inżynier Twój? On wiem, że sporo tłuków i tak to skończyło wcześniej niż ja jadąc na czyimś grzbiecie i kombinując, ale mi semestr został i powinieniem nie dać ciała Ona a Ty w nazwa miejscowości obecnie? On tia Ona hehe to też pewnie nudzisz się On a ja wiem? w sumie to próbuję się nauczyć technologii której wymagają pracodawcy to nie jest tak źle Ona no właśnie słyszałam, że aby być informatykiem, nie trzeba studiów do tego On no, nie 2012-07-17 22:36:20 w sumie żałuję że poszedłem do nazwa szkoły Ona ja tez żałuję On wolałbym do technikum On a potem np. na technologię rolniczą i leśną On co jest cholernie trudnym kierunkiem On w zasadzie ma on więcej wspólnego z budową maszyn Ona szczerze? ja bym poszła zapewne na administrację lub na budownictwo, ale musiałabym matmę zakuwać Ona ale teraz byłabym kobietą sukcesu, szkoda, że nie byłam taka mądra mając 19 lat bo pasja nie zapewni Ci chleba niestety Ona niestety, miałam te 18 lat, myślałam, że będę nauczycielką polskiego, wiem załosne, szybko mi sie odechciało bo juz po 1 roku polonistyki teraz sama śmieję się z siebie czy raczej z tych planów On hah, uczniowie by się ślinili strasznie do Ciebie ;] 2012-07-17 22:44:49 strasznie mi się podobała jedna nauczycielka polskiego, bo chodziła w miniówach i miałą fajne nogi i tyłek xD Większy fragment rozmowy. Zakładałam wcześniej temat, ale mały był odzew

Gość japierdolekurwamać
rób to samo,flirtuj z innymi a jak to nie poskutkuje to się zastanów nad sensem tego związku ,to ty jesteś od tego żeby ci prawil komplementy a nie ktoś inny

mogę spróbować, nic nie stracę

Gość xgkxgzz
Może ja jestem za bardzo zazdrosna, ale jakby mój facet coś takiego byłej pisał to bym z niego siekane zrobiła. Po co wogule z nią pisał, znajomość odswierza czy co??? Rozmawialas z nim?

Gość popieram kidmanke
no..po co pisał a po 2 co to za słowo slinił? ja takich kompelemtów nie uwazam..wole wysublimowane

na razie badam grunt, obserwuję

Gość xgkxgzz
W takich sytuacjach nie trać czasu na badanie gruntu tylko wal prosto z mostu. Facet to prosta konstrukcja. Do niego trzeba jak do małego dziecka - tak nie wolno i koniec!

Gość xgkxgzz
a on wie, że ty wiesz o tej rozmowie?

Gość Meggy78785885845
KOBIETO, aż musiałam zacząc od dużych, jakiego Ty potwierdzenia potrzebujesz? jak 3 raz jeszcze to zamieścisz, bo teraz o ile się nie myle jest drugi ulży Ci? Kobiety będą albo Ci pisały że zostaw go bo takie pisanie prowadzi do bla bla bla i oznacza bla bla bla, ale moim zdaniem większość stwierdzi, że to zupełnie NORMALNA rozmowa i nic w tym zxłego nie widać, tak przynajmniej twierdzę ja,a Ty robisz kolejny raz hallo o jedno tylko zdanie ;/

Gość Meggy78785885845
a później ,że kobiety tracą facetów i wyją i jeszcze żałują na koniec że nie ufały i źle postąpiły, ja rozumiem, gdyby cały czas ją próbował poderwać, wspominać co ich łączyło, porównywać, że ona była lepsza od Ciebie itp, ale tuuuuu niczego takiego nie ma, jedno zdanie, niby ,że komplement, widać że faceta bo nieporadny i w stylu typowego faceta któremu zazwyczaj kiepsko komplement wychodzi :) więc wszystko ok,

Tak to prawda, że według kobiet facet nieraz robi coś źle a on nawet nie wie o tym i nie miał nawet takiego zamiaru.

Nie sztuką jest zrobić awanturę, jak pisałam wcześniej. Sztuką jest zachować klasę i zawrócić facetowi w głowie tak, że rezygnuje z jakiejkolwiek innej.

Gość zonaswojejzony
ten temat juz byl dzisiaj znowu robisz prowo przeciez Ci opisali i stwierdzilas ze sie uspokoilas troche :D