Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klops0987

jak jest okazja

Polecane posty

Gość klops0987

tak sobie leze i mysle dlaczego niektore alkohole pijemy tylko gdy jest okazja typu swieta urodziny imieniny itp. a jrsli czlowiek w tygodniu wypije sobie jakis lepszy trunek niz piwo to inni sa zadziwieni? czy zdaxylo sie tak komus? jakie trunki pijecie od swieta a co pijecie tak "na codzien".

Gość rozpita:)
nie prawda, że pijemy od święta - przynajmniej ja....

klops... widze pierwszy odpadłeś...:(

Gość juz mozesz
nie odpadlam zaczytalam sie w inne tematy. co do picia to lubie wino bardzo nie pije na codzien ale odczasu do czasu bez okazji. jak jestem u tesciowej to pijemy sobie szampana bez okazji bo lubimy. z mezem to drinki popijamy ale takie zwykle wodka i sok jablkowy. uwielbiam teqille ale niepije czesto ten trunek moge powiefziec ze pije od swieya i to naptawde swieta.

czy Ty to Klops..?

Gość klops0987
tak tak to ja odpisywalam komus i przez przypadek nick mi sie zmienil

Ha zgadłam... ja sporo piję - kilka razy w tygodniu, bez problemu mogę codziennie. W tygodniu piwoi to w sumie jest mój główny trunek. Nie pwiem - lubie niektore wódki. Wino czerwone lub różowe... inne trunki jak szampan czy tequila to sporadycznie.

Gość klops0987
ja wlasnie tylko rozowe wino. kiedys jak maz wrocil z delegacji z francji przywiozl 4 rozne wina wypilismy rano wszystkie,ale smiesznie bylo

u mnie z piwem to smieszna historia. Na koniec studiow byłam 1 semestr na wymianie w Czechach. Byłam sama jedna kobieta i trafiłam na czechów piwoszy. Nie rozumiałam jak mozna codziennie wypić po kilka piw a pod koniec pobytu to byłam zupełnie jak oni - i jak widac mi zostało:)

Gość klops0987
ja duzo piwa pije z mezem ale nie jestesmy alkoholikami. maz czesto wyjezdza w delegacje jak na weekendy przyjezdza to wtedy sobie pifkujemy albo cos innego.

Gość klops0987
ja duzo piwa pije z mezem ale nie jestesmy alkoholikami. maz czesto wyjezdza w delegacje jak na weekendy przyjezdza to wtedy sobie pifkujemy albo cos innego.

a czy ja cos mówię o alkoholizmie?

Gość klops0987
no cos Ty. takie luzne pogaduchy.

więc o co chodzi?:) I tak żadna inna się nie przyzna.... Spytałas czy cos pijemy na codzień to napisałam:) Przyznaje, ze % nie odmawiam i czasem pozwalam znajomym sporo we mnie wlać - w koncu trzeba miec jakies słabosci,,,?

Gość klops0987
o nic nie chodzi tak tylko napisalam. ja tez lubie czasami duuuuzo wypic i sie upic maz wtedy sie smieje ze moze robic ze mna co chce na spuocha hehe.

cóż - nie mam męża - musza wystarczyć Koledzy i koleżanki. fakt, w zaufanym gronie bywa, że się upijam - niekiedy wręcz daję się upic (wśród znajomych robie to na wesoło i to nie tajemnica, czasem robią mi to z premedytacją :). Korzystam z życia (i do pubu zawsze na płaskim obuwiu...)

Gość klops0987
jak meza nie miala tez z zycia korzystalam a co. imprezki alkohol co weekend a od czasu do czasu sex . teraz jest inaczej wiadomo. maz alkohol i sex bez wiekszych imprez hehe

Gość klops0987
no dobra a teraz ide spac wiec dobranoc

Ja sex i alkohol póki co rozdzielam... ja sex to na trzeźwo - tak jest bezpieczniej. Na szczeście używam sobie śwadomie i piję jak czuję się bezpiecznie.