Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi :(

godzinę temu rzucił mnie facet

Polecane posty

Autorko Widziałaś faceta dwa razy w życiu i nazywasz już go swoim facetem? Po dwóch spotkaniach tworzyliscie związek?? :O Wcale sie nie dziwie, ze postanowił ZREZYGNOWAĆ ze znajomosci z Tobą. Na trzecim spotkaniu planowalabys ślub? Poza tym czemu kobiety wierzą w każde słowo, które mówi im facet? Aż tak niektóre są zdesperowane?? :O

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Kiedyś to zazwyczaj kobiety rzucały facetów a teraz zauważyłam że role się odwróciły.Na pewno znajdziesz lepszego najważniejsze to się nie przejmować i nie szukać faceta na siłę!

Gość maadasdds
Kiedyś to zazwyczaj kobiety rzucały facetów a teraz zauważyłam że role się odwróciły Bo kobiety przekonaly sie jak wielka wartosc ma facet, a mezczyzni odwrotnie, zobaczly jak slabe sa wspoolczesne kobiety i stanowia praktycznie zerowa wartosc

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Mam kumpelę która jakieś 10 lat temu odrzuciła nie wiem dlaczego fajnego i przystojnego faceta z bogatej rodziny który się poważnie w niej zakochał.Teraz ona ma 32 lata i nie może znaleźć normalnego faceta

Nie jestem desperatką i wcale nie nazwałam go swoim facetem, napisałam tylko ,że jestem zdziwiona tym jak mnie potraktował bo wydzwaniał , wypisywał i był na każde zawołanie i z dnia na dzień urwał to jakby nigdy nic, byłam w szoku

smutno mi było bo go zdążyłam polubić i myślałam ,że trafiłam na normalnego faceta ale widzę,że byłam w błędzie. Dzisiaj już inaczej na to wszystko patrzę i mi nie zależy

i to on bardziej o mnie zabiegał niż ja o niego, tym bardziej jest to dla mnie dziwne, i gwoli wyjaśnienia jestem daleka od szybkiego planowania slubu

Chciał Ce przeleciec. Naprawdę uważasz, ze dla faceta znaczy coś kobieta, która widział raz-dwa razy w życiu? O żadnym uczucia tu nie może być mowy. Zapomnij o nim i znajdź innego. 30 lat a naiwna jak nastolatka...

Nie ma jak złote rady samotnych, porzuconych kobiet, które nie wiedzieć czemu są cały czas same, samiutkie...